Onda paga 24.000 euros en ajudes del ‘Pla Supera’ per als negocis que han hagut de tancar per Covid

Fins hui un total de 24 establiments locals han sol·licitat esta línia d'ajudes que concedeix 1.000 euros per negoci.

AVL

L’Ajuntament d’Onda ja ha pagat els primers 24.000 euros del ‘Pla Supera’ per als negocis locals que han hagut de tancar per rebrots de Covid-19, bé per resolució de l’autoritat sanitària competent o bé com a mesura de contenció de la propagació del virus. Així, 24 empresaris d’Onda ja han cobrat les ajudes de 1.000 euros o bé les rebran durant els pròxims dies.

Cal recordar que este programa està dotat amb una inversió total de 200.000 euros per a pagar les despeses de l’establiment per cada període de suspensió temporal de l’activitat continuat, igual o superior a 10 dies, que els afecte i es vegen obligats a tancar per comptar en la seua plantilla amb personal en situació de baixa laboral per diagnòstic positiu en COVID-19 i la necessitat de guardar la quarantena corresponent. Cal destacar que el govern municipal manté el Pla Supera durant este 2021 i mentre dure la pandèmia.

“En estos moments difícils hem d’estar al costat dels negocis locals, ajudant-los a alçar la persiana cada dia. El comerç local és la vida d’Onda i manteniment econòmic de moltes famílies, i tenen tot el suport d’este govern per a superar junts esta crisi”, ha apuntat el regidor d’Hisenda i Ocupació, Salvador Aguilella.

Pla Impuls Autònoms
Esta mesura arriba per a complementar el Pla d’Impuls als Autònoms d’Onda, dotat amb un milió d’euros, que va posar en marxa l’Ajuntament davant la crisi econòmica provocada pel Covid-19 i que hui dia ja ha pagat la totalitat en ajudes a 480 autònoms.

L’objecte de totes dos línies d’ajudes és evitar que el tancament temporal dels negocis derive en el tancament definitiu i tinga com a conseqüència la pèrdua de llocs de treball.

- Advertisement -
CatalanSpanish