domingo, 23 junio 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Onda proclama a Rocío Vilar com a reina infantil de la Fira 2017

Onda ha viscut aquest dissabte un dels primers actes oficials de les festes amb un Teatre Mònaco totalment abarrotat. La xicoteta Rocío Vilar Navarro ha sigut proclamada aquesta vesprada com a reina infantil de la Fira d’Onda 2017 després de rebre la banda de la reina sortint, Claudia García.

Una Rocío molt emocionada s’ha convertit així en la representant de tots els xiquets onders. En cap moment ha estat sola a l’escenari del Mònaco, doncs ha estat acompanyada per la seva cort d’honor, una de les mes nombroses dels últims anys, formada per Sofia Blasco; África Vilar; Alba Navarro; Martina Fernández; Ana Ruiz; Naia Moreno, amb el seu acompanyant David Navarro; Vera Arrando, amb el seu acompanyant Joaquín Arrando; i Neus Guillamón, amb el seu acompanyant Iker Ferris.

Els nous representants de la ciutat han rebut multitud de regals de mans de la reina i la cort d’honor infantil sortint, la reina major i la seua dama també de 2016, de representants oficials de diferents Ajuntaments i de diferents col·lectius i entitats socials de la localitat. Així mateix i en nom de la ciutat, l’alcalde d’Onda, Ximo Huguet, i el regidor de Festes, Asensio Blaya, han imposat les insígnies de la Fira.

Els onders han pogut així gaudir d’una vesprada entranyable on la fantasia i la música han sigut part essencial de la mateixa. De la mà d’Amimic, Rocío i els assistents han viscut una vesprada de somni a través d’un espectacle inspirat en ‘La Bella i la Bèstia’. L’acte ha comptat també amb una bonica actuació del Centre de Dansa que ha completat una jornada que segur serà memorable per a Rocío.

Últimas noticias

Contenido relacionado