22.8 C
Valencia

Onda posa en marxa un programa d’ocupació per recuperar treballs

Aguilella: "Treballem per a reactivar les ocupacions a Onda després d'esta greu situació econòmica".

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Onda ha ampliat el pla d’ajudes per a augmentar les possibilitats de tots els veïns de trobar un lloc de treball, ja que molts veïns han perdut o veuen perillar el seu lloc de treball per la crisi provocada pel coronavirus.

Així, el consistori bonificarà a les empreses situades a la ciutat que contracten a onders amb ajudes de fins a 4.500 euros per contracte creat de llarga duració o indefinit. Esta iniciativa s’emmarca en l’ambiciós programa Onda Activa que persegueix fomentar l’ocupació local estable i de qualitat.

D’esta manera, les empreses onders que contracten als veïns tindran accés a unes ajudes que van des dels 500 euros als 4.500 euros, per contracte de 6 mesos, i des dels 2.000 euros als 4.500 euros per contractes indefinits.

A més el programa brinda una oportunitat a les persones que tenen més difícil accedir al mercat laboral. Per eixe motiu, s’augmenten les ajudes a les empreses que contracten a onders majors de cinquanta anys, que tindran 1.000 euros per als contractes de sis mesos i de 4.000 euros per als indefinits. A tot això, se sumarà una bonificació de 500 euros addicionals si són parats de llarga duració i no són perceptors de prestacions per desocupació. Per a les contractacions a jornada parcial i inferiors a 40 hores setmanals la quantia es calcularà de manera proporcional, encara que la jornada mínima subvencionable serà de 20 hores setmanals.

Famílies monoparentals

Els contractes a persones que pertanguen a famílies monoparentals, o amb tots els seus membres en desocupació, tindran ajudes de 600 euros per als contractes de sis mesos i de 2.400 euros per als indefinits.

Contractes a persones amb diversitat funcional

Finalment, l’Ajuntament d’Onda també concedirà subvencions destinades a promoure i facilitar la inserció laboral de persones amb diversitat funcional o discapacitat. Així les empreses que contracten a onders amb diversitat funcional física rebran 500 euros per als contractes de sis mesos i de 2.000 euros per als indefinits; i les empreses al fet que contracten a onders amb diversitat funcional psíquica tindran 1.000 euros per als contractes de sis mesos i 4.000 euros per als indefinits.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,784FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Rescaten a una bebé de 21 mesos després de caure en una piscina de Quart de Poblet

La xicoteta ha sigut traslladada a l'Hospital La Fe de València i, encara que quasi s'ofega, es troba estable

Castelló reparteix el llibre de la no-festa sense cap projecte fester a la vista

En un acte a l'aire lliure i aforament limitat i presència escasa, s'ha repartit el llibre de la Magdalena 2020 que va quedar suspesa.

Dimiteix Emilio Bouza, el portaveu del grup Covid-19 de la Comunitat de Madrid

"El que he vist estos dies m'obliga a renunciar"

Vila-real reactiva el servei d’autobús gratuït a l’UJI

El servei d'autobús gratuït a la Universitat Jaume I reprén la seua activitat habitual dilluns que ve 28 de setembre, coincidint amb...
- Advertisement -

: Valencià