La Fira d’Onda comptarà amb una variada programació cultural i musical

El dimarts del sopar de Fira, en finalitzar es podrà gaudir d'una mascletà nocturna

La Fira d’Onda 2018 està acabant de perfilar la seua programació. El regidor de Festes de l’Ajuntament, Asensio Blaya, i el tinent d’alcalde de Cultura, Lluís Pastor, han presentat una gran quantitat d’activitats culturals i musicals per a tots els públics.

Blaya assegura que “sabem que és difícil acontentar a tothom, però hem intentat elaborar una programació que puga aconseguir a tot tipus de públics i d’edats. Com a novetat, cal destacar que el dilluns en la festa de les paelles hi haurà una orquestra a la vesprada a l’aparcament del pavelló Víctor Cabedo. A més, el dimarts del sopar de Fira, en finalitzar es podrà gaudir d’una mascletà nocturna. Així mateix, mantenim altres actes com el dinar per a la tercera edat i els espectacles infantils tradicionals, i es potencia el teatre al carrer, oferint sessions quasi tots els dies”.

Per la seua banda, Pastor comenta que “en la programació cultural de Fira també hem apostat per la varietat per a tractar d’acontentar al major nombre de gent. Començarem el divendres 19 amb el Fest-Onda, en el qual es podrà gaudir de música en valencià després dels correfocs, amb Pupil·les, Almorranes Garrapinyaes i El Diluvi. El diumenge en el Teatre Mònaco, s’interpretarà la comèdia ‘Aguacates’. El dilluns 22, al pavelló Víctor Cabedo, tindrem a la Big Band amb Tenesee. El dimarts a les 17 i a les 19 hores podrem gaudir de l’espectacle infantil, Merlín, un musical de llegenda i el dimecres de ‘A España no la va a conocer ni la madre que la parió’, amb l’onder, Antonio Escámez, les dues en també al Mònaco. També en aquest teatre tindrem dues obres més el dijous i el divendres, amb Tatuaje i Separeu-vós junts, respectivament”.

El regidor de Festes ha remarcat que “tenim una previsió de gran afluència de gent durant la setmana de Fira. Pensem que s’ha treballat molt a oferir gran quantitat d’actes diversos i estem acabant de preparar tot perquè les festes discórreguen amb normalitat i en bon ambient. Volem convidar als onders al fet que gaudisquen de les diferents activitats que s’han preparat i a les persones de fora de la nostra localitat al fet que s’acosten a Onda a gaudir amb nosaltres, ja que som un poble acollidor que viu les festes al carrer i tothom és benvingut”.

ValenciàEspañol