23 C
Valencia

Onda recuperarà el ‘Consell municipal de la Ceràmica’

- Publicitat -AVL

L’alcaldessa d’Onda vol recuperar el ‘Consell municipal de la Ceràmica’. Es tracta d’un òrgan de caràcter local “on les empreses d’Onda puguen reunir-se amb l’ajuntament, explicar-nos quins són els seus problemes i necessitats i nosaltres puguem ajudar-los en el que calga o traslladar-ho a les administracions que toque”, explica Carmina Ballester.

La primera edil confia que la recuperació d’esta taula de diàleg i d’intercanvi d’opinions puga beneficiar els empresaris i creu que encara que puga haver-hi altres òrgans o entitats que feren d’altaveu “l’ajuntament, com administració local és la primera que ha d’escoltar el que diuen les empreses del sector que tenim a Onda”. Així, Ballester no veu cap problema en què puga haver-hi duplicitats de funcions i afirma que “quan més suport tinguen…millor”.

Així ho ha explicat esta setmana a Actualitat Valenciana, en el marc de la fira Cevisama on el municipi ha tingut un marcat protagonisme. De fet, amb una intensa agenda d’actes programats, l’alcaldessa ha tingut temps per poder conversar amb els empresaris que afirmen mostrar-se “optimistes respecte esta fira Cevisama 2020”.

En este sentit, i la mateixa setmana en què la ministra d’Indústria anunciava en la seua visita a Cevisama que crearia una mesa de treball a Madrid amb representants de les diferents àrees implicades per tractar els problemes del sector ceràmic, l’alcaldessa d’Onda llança un repte a les administracions afirmant que “les empreses ceràmiques estan preparades i ara és l’administració la que ha de demostrar estar a l’altura”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià