18.9 C
Valencia

Onda reobri instal·lacions municipals en la fase 2 i amplia l’atenció ciutadana sota cita prèvia

Reobri el Casal Jove, la Casa de la Cultura, el Centre d'Ocupació Monteblanco i la biblioteca amb totes les mesures sanitàries

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Onda ha treballat en un pla per a entrar en la fase 2 de la desescalada i reobrirà instal·lacions municipals amb totes les mesures preventives. Així, progressivament amplia el servei al ciutadà amb l’obertura del Casal Jove, la Casa de la Cultura, el Centre d’Ocupació i Formació Monteblanco i la Biblioteca, tots ells amb totes les mesures sanitàries i sempre sota cita prèvia amb la condició de garantir la seguretat dels veïns i treballadors de les instal·lacions públiques.

Estos edificis se sumen als ja oberts durant la fase 1 com són l’ermitori del Salvador, el cementeri municipal, l’arxiu municipal o les instal·lacions esportives a l’aire lliure, totes ells amb limitació d’aforament.

- Advertisement -

Sobre este tema, l’alcaldessa d’Onda, Carmina Ballester, ha destacat que la crisi sanitària “exigeix que ens reinventem abans les circumstàncies”, i ha assegurat que “els ondenses tenim molta capacitat per a afrontar situacions extremes, ja que som un poble amb persones lluitadores, decidides i fortes, i l’estem tornant a demostrar”.

A continuació, actualitzem els edificis municipals que obrin les seues portes durant la Fase 2:

Servei d’Atenció i Tramitació al ciutadà

Este servei al ciutadà es podrà sol·licitar a través de cita prèvia en la mateixa web de l’Ajuntament, apartat d”atenció ciutadana’ en horari de 9 a 14 hores. No obstant això, els majors de 65 anys tindran preferència d’accés.

Els usuaris, que hauran d’usar màscares i guants, ja podran realitzar qualsevol tràmit en esta fase. A més, com a mesura addicional de seguretat s’han instal·lat mampares de separació i se’ls mesurarà la temperatura en entrar.

Àrea Serveis Socials

Els usuaris hauran de demanar cita prèvia a través del telèfon 964 60 28 58 en horari de 9.00 a 14.00 hores. Pròximament en la pàgina d’inici de la web del consistori es podrà efectuar la sol·licitud de cita online.Taller Ocupacional Monteblanco:
S’oferirà atenció presencial referent a orientació laboral, formació i cursos d’ocupació sota cita prèvia a través del 964 600 050

Instal·lacions esportives

Estos centres esportius mantenen l’aforament corresponent a la Fase 1, les quals s’executaran a l’aire lliure i sense públic que comptaran amb un 30% d’esportistes. Per a accedir als espais s’accedirà per cita prèvia a través de la secció ‘deportes’ del consistori i escrivint un correu a deportes@onda.es

Biblioteca d’Onda

En la Fase 2 es manté la restricció d’accés a una persona cada 30 minuts per a la zona de l’ordinador prèvia cita telefonant al 964 77 11 93 o a través del correu biblioteca@onda.es o xarxes socials. El mateix per a l’àrea d’impressió.

A més, la biblioteca municipal reobri el préstec de llibres interbibliotecari, que garanteix l’accés a llibres de tota la xarxa de biblioteques de la Comunitat Valenciana. Cal recordar que els llibres estaran en període de quarantena de 14 dies per a garantir que cap usuari corre perill de contagi.

Casal Jove

Les instal·lacions del Casal Jove estaran obertes cada dia, en horari de 16.00 a 20.00 hores, amb la reserva de cita prèvia telefònica al 964 60 19 02.

Ermitori del Salvador

Podran accedir un màxim de 12 persones a l’interior del’ermitori del Salvador. A la seua arribada, els devots trobaran un mapa informatiu que indicaran l’accés i la seua llibertat de moviment.

L’horari variarà depenent del dia: els dimarts obriran de 16.30 a 20.00 hores, dimecres, dijous i divendres de 10.30 a 14.00 hores, i de 17.00 a 20.00 hores. En cap de setmana l’horari serà de 10.00 a 14.00 i de 17.00 a 20.00.

Parcs Canins

En esta nova fase es permet l’accés a parcs canins amb els requisits indispensables de l’ús de màscara i el respecte de les distàncies de seguretat.

Arxiu Municipal

L’accés a l’Arxiu Municipal s’haurà de sol·licitar via cita prèvia a través del telèfon (964 60 37 41 ) o en el mail ( arxiu@onda.es). Es limitarà a una persona per visita en horari de 9.30 a 13 hores, de dilluns a divendres.

Cementeri Municipal

L’aforament per a accedir al cementeri serà limitat a 25 persones en el cas de visites als difunts, excepte el període quan coincidisca amb algun enterrament, que tindrà exclusivitat la família. L’horari habilitat per a entrar serà de 10 a 20 hores.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -9octubreGVA DiVal

Segueix-nos

12,988FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Tomatadepenjar GVAIndustria
- Publicitat -Castelló_Alternatives
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

7.166 ‘Bons de Viatge’ de Turisme de 600 euros, esgotats en 9 hores

Este bo implica un descompte del 70% per a viatjar per les tres províncies, i ha generat una llista d'espera de 2.280 sol·licituds.

Transició ecològica aposta per més mercats de venda directa i canvis en el banc de terres de Castelló

El regidor Fernando Navarro ha plantejat este dimecres al Consell Municipal Agrari i de Sostenibilitat les primeres propostes del Pla de Reactivació Agrària, amb mesures per a dinamitzar la producció i comercialització de proximitat de la ciutat i recuperar horts ara abandonats

13.000 persones han visitat ‘Escala a Castelló’ “amb total seguretat”

L'alcaldessa de Castelló, Amparo Marco, ha fet balanç junt el secretari autonòmic de Turisme, Francesc Colomer, de la tercera edició d'este esdeveniment turístic al Grau de Castelló.

Sanitat confirma 251 nous casos de coronavirus a Alacant després que Puig demane el toc de queda

Hi han brots en Elda, Torrevieja, Elx, Algorfa, Orihuela, Benejúzar i Cox.

Castelló confirma 77 nous casos de coronavirus després que Marco demane el toc de queda

"Estarem al costat de qualsevol mesura que evite una sola mort o un sol contagi", assegura Amparo Marco
- Advertisement -

: Valencià