Onda inicia la campanya de ‘Vacances Segures’ augmentant la vigilància i la prevenció

La iniciativa té en compte que a l'estiu molta gent d'Onda opta per passar les vacances en les casetes i deixa els seus domicilis, a més també informa els comerços i controla els seus períodes de tancament

La Policia Local d’Onda ha posat en marxa la campanya Vacances segures. Una iniciativa que implica una major seguretat durant tot el període vacacional i que reforça la vigilància en el municipi amb motiu de l’arribada de les vacances estivals.

Tal com ha explicat la tinent d’alcalde de Seguretat Ciutadana, Elena Albalat, “durant les vacances, la localitat d’Onda modifica els seus hàbits i amb aquesta campanya es reforça la seguretat i la prevenció gràcies a la labor de la Policia Local”.

De fet, els agents han informat els comerços i negocis de la localitat de la posada en marxa de la campanya. “D’aquesta forma, la Policia Local sap si un comerç tancarà en vacances de tal forma que amb aquest registre pot millorar la seguretat i la vigilància”. Durant les visites als comerços d’Onda, a més, s’aprofita per a actualitzar les dades de contacte per a guanyar en efectivitat.

Una altra de les característiques de la campanya és que es té en compte que a l’estiu molta gent d’Onda opta per passar les vacances en les casetes. La campanya es realitza gràcies a la gran labor de la Policia d’Onda i serveix per a tindre un major contacte amb els veïns de la localitat perquè puguen gaudir d’unes vacances més segures.

Albalat explica que “aquesta campanya que ja porta diversos anys de funcionament a Onda suposa millorar la qualitat de vida dels ondenses i, a més, contempla el fet que els ondeses puguen anar-se de viatge tranquil·lament o canviar de residència en etapa estival”.

La campanya també inclou consells perquè els ondeses reforcen la seguretat en aquest període de temps.

La tinent d’alcalde de Seguretat ha agraït a la Policia Local d’Onda el seu compromís amb una Onda més segura i acollidora.

CatalanSpanish