Denunciat, un suposat cas d’extorsió en el camp de futbol de la Serratella, pels grups minoritaris d’esquerra d’Onda

Els edils tenen indicis que el club esportiu està cometent, suposadament, una sèrie d'irregularitats que s'han d'investigar abans de seguir subvencionant al club amb diners públics.

3191
Durant tot el dia els especialistes han estat treballant en la cova fins a aconseguir arribar al primer sifó.

Lluís Pastor del grup municipal Compromís, Manu Escrig d’Onda Sí Se Puede i Iván Tauste d’Esquerra Unida, es reuneixen amb l’alcalde Ximo Huguet, per a demanar la paralització del conveni de col·laboració que manté l’Ajuntament amb el Club Deportivo Onda i la seua escola de futbol.

Després de diverses reunions amb diferents implicats, els edils tenen indicis que el club esportiu està cometent, suposadament, una sèrie d’irregularitats que s’han d’investigar abans de seguir subvencionant al club amb diners públics. Açò es deu a possibles pressions que reben els adjudicataris de la cantina, per part del club, per a donar uns diners extres per partit celebrat en les instal·lacions municipals, quan l’explotació de la mateixa es va aconseguir a través d’una licitació pública que permet explotar-la sense haver de pagar cap altre cànon extra.

“Hi ha indicis que ens porten a pensar que s’ha realitzat una suposada coacció a la propietària de l’empresa que explota la cantina del camp de futbol de la Serratella perquè done diners a canvi que es juguen més partits els caps de setmana”, explica Iván Tauste.

“No hem de consentir aquest tipus d’accions en la nostra localitat. Estem parlant d’un club que rep una subvenció anual molt important, és, de fet, l’entitat esportiva que més diners rep en subvencions per part del consistori”, detalla Manu Escrig.

Lluís Pastor assegura que: “a causa de la gravetat de l’assumpte, hem demanat que es paralitze la col·laboració amb aquesta entitat fins a reunir-nos amb la directiva del club i s’adopten solucions urgents, reunió que hem sol·licitat a través de l’alcalde”.

Aquesta informació ha portat als tres edils a posar els fets en coneixement de l’autoritat competent perquè s’aclarisca com més prompte millor la situació.