Onda viurà un mes de novembre replet de cultura, amb el Reclam i el Fivo

La localitat d’Onda viurà un mes de novembre ple d’actes culturals, en els que destacaran, el teatre, com ha ressaltat, Lluís Pastor, tinent d’alcalde de Cultura, “a més de totes les activitats culturals que cada mes realitzem, al novembre tenim dues cites molt importants a Onda: el Reclam i el Festival d’Improvisació Vila d’Onda (Fivo), que ens permetran gaudir del teatre d’una forma intensa i participativa”.
El Reclam celebra el seu 25 aniversari portant a Onda diferents representacions, entre les quals destaquen ‘No som ningú’, de la companyia Els Indecents, que es representarà el dissabte dia 11 al Teatre Mònaco; i ‘Xavi Castillo News!’, que comentarà les últimes notícies amb l’humor i la sàtira habitual que li caracteritza i, aquesta vegada, acompanyades de les millors versions de grans clàssics del Rock & Roll en directe, amb la banda The Rocktrippers, tot això el dia 17 també al Mònaco.
D’altra banda, el Festival d’Improvisació Vila d’Onda (FIVO) conjuminarà en la localitat a un elenc d’11 companyies referents nacionals en el panorama de la improvisació teatral amb l’objectiu d’obrir aquest gènere al públic. La cita, tindrà lloc durant dos caps de setmana consecutius (del 24 al 26 de novembre i de l’1 al 3 de desembre). Durant sis dies, el FIVO combinarà tretze sessions d’espectacles programades, que van des de la dansa a la comèdia, els xous infantils i la improvisació musical o gestual, i explicarà també amb quatre masterclass. “Aquest important certamen presentarà propostes sense guió que buscaran convertir al públic en espectador-protagonista d’obres úniques i irrepetibles”, ha assegurat Pastor, qui ha assenyalat que “amb FIVO reforcem el gènere de la improvisació teatral a Onda que va iniciar fa anys Arteatre, amb la Lliga d’Improvisació Teatral, convertint la localitat en epicentre d’aquesta disciplina artística. A més, des de l’Ajuntament d’Onda acostem la cultura a tots els onders, doncs les obres estan pensades per a tot tipus de públic, des de l’infantil i familiar fins a l’adult”.

CatalanSpanish