Ontinyent destina 60000€ a incentivar la participació d’empreses locals en fires i missions comercials

L'alcalde, Jorge Rodríguez destaca la importància d’aquestes ajudes que permeten “continuar impulsant la internacionalització de les empreses locals"

L‘Ajuntament d’Ontinyent destina 60000€ a incentivar la participació d’empreses locals en fires, missions comercials i elaboració de catàlegs. Així, ha fet pública una nova convocatòria de la seua línia d’ajudes inclosa dintre del IV Pla de Reactivació Econòmica i Foment de l’Ocupació impulsat pel Govern d’Ontinyent. El termini per rebre sol·licitud serà de l’1 al 30 de setembre.

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, destacava que aquestes ajudes mostren “la importància i responsabilitat del Govern d’Ontinyent de continuar impulsant la internacionalització de les empreses locals i per tant a la generació d’activitat econòmica i creació de riquesa a la nostra ciutat”

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, recordava per la seua part que durant 2018 es van concedir 61 ajudes per a que “empreses d’Ontinyent participaren en fires i així contribuir a la seua internacionalització i a la millora dels seus canals de comercialització en els mercats exteriors”, manifestava.

En aquesta convocatòria d’ajudes per a fires, missions comercials i catàlegs l’import de la subvenció podrà arribar fins el 75% dels costos subvencionables (fins ara d’un màxim del 50%) així mateix l’accés a les ajudes serà per concurrència competitiva i no per ordre de presentació, atenent als suggeriments del propi sector empresarial.

Pel que fa a les ajudes per a fires, un mateix beneficiari podrà sol·licitar ajuda per a la participació en un màxim de 3 actuacions (Fires o missions comercials) i l’import màxim de l’ajuda no podrà superar els 5.000 euros per beneficiari en el conjunt de totes les actuacions sol·licitades. En el cas de les ajudes a catàlegs, el cost subvencionable no podrà superar els 3.000 euros per beneficiari.

ValenciàEspañol