Ontinyent connecta l’avinguda de Sant Francesc i el parc de donants de sang amb una nova zona verda de 2000 m²

Amb els treballs executats amb mà d'obra de l'Ajuntament s’han instal·lat 30 arbres autòctons, 2 taules de pícnic, papereres i aparcaments de bicicleta

Publicitat

L’Ajuntament d’Ontinyent ha creat una nova zona verda de 2.000 m² que permet connectar l’avinguda de Sant Francesc i el parc de donants de sang. Aquest projecte permet continuar la línia encetada pel consistori d’aprofitar espais en desús que puguen donar un servei a la ciutadania.

En concret, els treballs que han comptat amb un pressupost de 12.000 € i s’han executat amb mà d’obra de l’Ajuntament han consistit en el desbrossament i neteja de la parcel·la, per a posteriorment adequar els accessos des de l’avinguda Sant Francesc i el parc amb escales i rampes. A la zona verda s’han instal·lat 2 taules de pícnic, papereres i aparcaments de bicicleta. Així mateix, també s’han col·locat una trentena d’arbres autòctons (roures valencians, carrasques, freixes valencianes, arbustos i arbocers) i una barana de fusta a tot el perímetre per previndre caigudes.

PublicitatRovira  

El regidor de Parcs i Jardins, Manuel Cuesta, explicava que “aquesta nova zona d’esplai adequada ja per als vianants és una mostra dels espais de convivència que volem seguir impulsant, ampliant i fent créixer a la ciutat”. A més, afegia que “ja han començat les obres a la senda de la Puríssima que aprofitarem també per a crear una connexió entre aquest nou esplai i la senda. D’aquesta manera, l’avinguda de Sant Francesc; la senda de la Puríssima i el parc dels donants de sang quedaran connectades a través d’esta nova zona verda”, manifestava.

PublicitatJuega Limpio Orihuela