martes, 16 abril 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ontinyent contracta 15 aturats durant 6 mesos amb salaris dignes

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, ha donat hui la benvinguda als 15 treballadors i treballadores contractats pel consistori durant 6 mesos i salaris dignes al marc del III Pla d’Ocupació Conjunt de les Administracions Públiques.

Aquest pla, que ha articulat la seua selecció de personal a través del SERVEF, està cofinançat amb 120.300 euros aportats a parts pràcticament iguals entre Ajuntament i Diputació de València, i servirà per cobrir 10 places d’oficials i 3 operaris d’obra, 1 conserge i 1 auxiliar administratiu, a raó de 30 hores setmanals i al voltant de 1.000 euros de salari.

Jorge Rodríguez, que acudia acompanyat pel regidor coordinador de Territori, Jaime Peris, i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, destacava “el doble interès d’una actuació que permet formar i ocupar als treballadors alhora que es desenvolupen diverses actuacions d’interès per a la ciutadania”, i animava als presents “a aprofitar l’oportunitat de treballar per Ontinyent”.

Els treballadors i treballadores compten ja amb un full de ruta amb més de 30 actuacions planificades en diferents punts com ara creació de voreres (Carrer Cervino), canvi d’imbornals (Avinguda del Llombo, Plaça de laCoronació); reparacions en cobertes d’edificis municipals (Ajuntament Vell); manteniment i reparacions en col·legis; col·locació de bancs i altres elements a la via pública o muntatge i desmuntatge d’infraestructures municipals. Manuel Cuesta explicava que “algunes actuacions són més grans i altres a més xicoteta escala, però totes importants per millorar el dia a dia de les persones”, destacava.

Últimas noticias

Contenido relacionado