20:02 - miércoles, 21 febrero 2024

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ontinyent efectua tasques de reparació i millora als camins del Raboser, Via Pesquera i Penya Blanca

L’Ajuntament d’Ontinyent està procedint esta setmana a la realització d’obres de reparació i millora als camins del Raboser, Via Pesquera i Penya Blanca, tres vies de titularitat pública deteriorades pels temporals de desembre i gener passats. El regidor coordinador de Territori, Jaime Peris, i el regidor de Camins Rurals, Manuel Cuesta, han visitat les obres, que permetran no sols millorar la seguretat d’aquestos camins pels que s’havia d’extremar la precaució en el pas, sinó en alguns casos millorar la comoditat per als usuaris.

Al camí del Raboser s’havien produït despreniments al talús que sosté aquesta via, situat sobre una altura de 20 metres sobre el llit del riu Clariano, un talús fins ara de terra que s’ha reforçat col·locant-se pedres de grans dimensions per assegurar-lo. Al camí de Via Pesquera s’havien produint despreniments del mur de contenció que el sosté, reposant-se les pedres perdudes i ampliat l’amplària per permetre el pas simultani de dos vehicles. Finalment, al camí de la Penya Blanca s’han fet moviments de terres i col·locat sahorres per adequar el tram que havia quedat deteriorat per les precipitacions. El pressupost total de les 3 actuacions és de 7.000 euros.

Manuel Cuesta recordava que “després d’haver actuat als camins que havien quedat intransitables, estem intervenint en aquells on es podia passar, sempre donant prioritat als que més perill presenten. Els danys pels temporals de desembre i gener van ser molts i encara ens resten actuacions per fer”, assenyalava.

Últimas noticias

Contenido relacionado