18:11 - miércoles, 29 noviembre 2023

Información y noticias de la provincia de Valencia

Ontinyent executa millores en el parc de El Pilar per valor de 20.000 euros

L’Ajuntament d’Ontinyent ha reprès estos dies la millora i renovació de les zones de jocs infantils dels parcs públics de la ciutat, executant millores al parc de la urbanització El Pilar per valor de 20.000 euros.

En concret, s’ha dotat la zona de jocs infantils amb una torre multijocs, gronxadors i una nova àrea de seguretat amb sorra, una intervenció que ha estat finançada amb 1000 euros pel consistori (per a la retirada dels jocs antics) i 18.500 euros per als nous jocs i la seua instal·lació aportats per l’empresa Actúa (en qualitat de millora per a la contracta del servei de Manteniment dels parcs i jardins municipals que li va estar adjudicada per concurs públic).

L’Ajuntament dóna continuïtat així a altres actuacions semblants executades en esta legislatura en altres parcs dels diferents barris de la ciutat, com ara els parcs del Llombo, Sant Rafel, la Cantereria, o el Parc del Mestre Ferrero, el més gran de tota la ciutat, comptant en aquest últim cas amb una ajuda de 40.000 euros de la Diputació de València.

Les millores al parc de El Pilar eren visitades pel regidor coordinador de Territori, Jaime Peris, i el regidor de Parcs i Jardins, Manuel Cuesta, qui explicava que “els jocs infantils són molt utilitzats i amb el pas del temps van deteriorant-se, i per això anem a seguir treballant en tot moment perquè estes zones siguen el més segures però també més còmodes i divertides possibles. Volem una ciutat més segura, amable i agradable també per als més menuts”, manifestava.

Últimas noticias

Contenido relacionado