Ontinyent finalitza les obres de creació de les zones esportives al mirador de Pere IV i al Parc de Sant Rafel

Joan Sanchis destaca que l'objectiu d'aquestes actuacions és “crear espais de convivència i punts d’encontre per gaudir de l'oci de forma saludable".

L’Ajuntament d’Ontinyent ha finalitzat aquesta setmana les obres de creació de les noves zones esportives del mirador de Pere IV i el Parc de Sant Rafel.

El regidor coordinador de Territori, Joan Sanchis, que visitava aquests nous espais junt a la regidora de Parcs i Jardins, Sayo Gandia i el regidor de Serveis Municipals, Manuel Cuesta, destacava que els nous equipaments “ens permeten seguir creant espais de convivència i encontre per a veïns i visitants com ja hem fet amb la creació de la pista de pumptrack o com estem fent a les diferents actuacions del projecte Riu Viu. Són punts d’encontre per gaudir de l’oci de forma saludable”, assegurava.

D’aquesta manera, al mirador de Pere IV s’ha habilitat una pista de bàsquet a l’aire lliure i s’han executat millores a l’enjardinament i mobiliari urbà. L’actuació, que s’inclou al conjunt d’iniciatives de recuperació de l’entorn del riu, ha afectat una superfície total de 1032 m2, i ha modificat els usos d’una part reduïda de l’actual aparcament (350m2), que mantindrà 1350m2 destinats a estacionament de vehicles.

Així mateix, al parc de Sant Rafel s’ha instal·lat una pista poliesportiva, i s’han reordenat les immediacions amb la modificació dels camins existents i les superfícies enjardinades, per a la seua integració amb la resta del parc, afectant una superfície de 995m2.

ValenciàEspañol