13.1 C
Valencia

Ontinyent impulsarà la digitalització del comerç local amb l’ajuda del Ministeri d’Indústria

La capital de la Vall d’Albaida és l'única ciutat valenciana seleccionada dintre del Pla de Suport al Comerç Minorista del Govern d’Espanya.

- Publicitat -AVL

El projecte de l’Ajuntament d’Ontinyent per impulsar la digitalització del centre urbà comercial ha estat l’únic de la Comunitat Valenciana seleccionat pel Ministeri d’Indústria, Comerç i Turisme i la Cambra de Comerç d’Espanya. Dintre de les ajudes del Pla de Suport a la Competitivitat del Comerç Minorista 2019 s’han escollit 15 projectes a tota Espanya, sent Ontinyent l’única ciutat valenciana beneficiària d’aquestes ajudes finançades a través del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER).

L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, mostrava la seua satisfacció perquè “aquesta subvenció reconeix el treball que venim fent els darrers anys i que ens permet continuar treballant en la potenciació d’un comerç que és fonamental per a l’economia de la nostra ciutat com és el de proximitat” i incidia que “durant els últims anys, hem dut a terme 25 campanyes comercials i hem millorat l’espai urbanístic per incrementar la modernització i la competitivitat comercial el que ens ha permès superar en densitat comercial a les capitals de comarca veïnes”, assegurava.

El projecte subvencionat amb 25.051€ permetrà la instal·lació de dos mupis digitals i interactius que incorporaran xarxa wifi al carrer Martínez Valls, en el tram comprés entre l’Avinguda Daniel Gil i el carrer Dos de Maig. Aquestos dos mupis digitals i interactius a doble cara i amb comptadors de persones podran incloure informació tant comercial com turística i cultural. També es podran difondre accions dutes a terme pels comerços i serveis de la ciutat. Així mateix, també es desenvoluparà una aplicació interactiva per a la localització de punts d’interés i comerços per especialitat de producte o nom comercial.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, explicava que “els clients són cada vegada més digitals i amb aquestos dos mupis aconseguirem proporcionar informació més adaptada a les seues necessitats i facilitar la seua fidelització. La manera de comprar ha canviat i cal adaptar-se per fer front a les grans multinacionals” i recordava que “de l’experiència de funcionament d’aquestos mupis s’estudiarà l’ampliació a altres punts de la ciutat”, concloïa.

Cal recordar l’aposta d’Ontinyent per la innovació. La capital de la Vall d’Albaida compta amb la distinció de “Ciudad de la Ciencia y la Innovación”, atorgada pel Ministeri d’Economia i Competitivitat per la seua aposta en una gestió innovadora i l’impuls d’iniciatives modernitzadores. Així mateix, Ontinyent forma part de la Red Innpulso (ARINN) i és un dels 7 municipis fundadors de l’Associació Valenciana de Ciutats Innovadores “Red Innpulso CV”.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,791FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detenen a un home a Alzira per intentar agredir sexualment a una dona

Va intentar emportar-se a la dona per la força colpejant-la en la cara.

Tornen els bous al carrer i el bou embolat a Vila-real

L'alcalde, José Benlloch, i el regidor de Festes, Diego A. Vila, van assistir a la jornada, que també va comptar amb la participació de la Federació de Penyes de Bous al Carrer de la Comunitat.

El MUT! Castelló acomiada la cinquena edició amb els aforaments complets

Les obres de gran format i les apostes més íntimes han conviscut en una edició centrada a remarcar que la cultura és segura.

Educació inicia un programa als Centres d’Educació Especial per afavorir la inclusió educativa

L'objectiu és la millora de la resposta educativa a l'alumnat amb necessitats educatives específiques escolaritzat en centres ordinaris.

Castelló consciència en la protecció dels ecosistemes amb una solta de tortuga a la platja

Un centenar de persones participa en la campanya ambiental celebrada aquest cap de setmana amb motiu del Dia Marítim Mundial
- Advertisement -

: Valencià