Ontinyent rep una subvenció de 20.000 euros de la Generalitat per realitzar activitats de promoció de l’ús del valencià

Óscar Borrell destaca que esta ajuda reforça l’aposta que fa l’Ajuntament pel valencià a les campanyes que impulsa en les diverses àrees de gestió.

PublicitatAVL

L’Ajuntament d’Ontinyent ha rebut una subvenció de prop de 20.000 euros de la Generalitat Valenciana per realitzar activitats de promoció de l’ús del valencià.

Segons la resolució de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esports publicada hui divendres al Diari Oficial de la Generalitat Valenciana, l’import total és de 19,908’18 euros, fons que es pot emprar per a campanyes i activitats de promoció i ús del valencià durant l’any 2019.

PublicitatRovira  

El regidor d’Educació de l’Ajuntament d’Ontinyent, Óscar Borrell, ha destacat que esta ajuda “reforça l’aposta que fa l’Ajuntament pel valencià a les campanyes que impulsa en les diverses àrees de gestió, tant les comercials, culturals o de foment de l’activitat esportiva, entre d’altres. El futur de la nostra llengua depèn de la cura que tingam d’ella en les xicotetes accions del dia a dia, en som conscients i per això és important que les administracions valencianes la tingam present i fomentem el seu ús”, manifestava.