Operació retorne tranquil·la i sense incidències en les carreteres valencianes

Les carreteres valencianes es presenten “molt tranquil·les” i sense incidències durant este diumenge, última jornada de l’operació retorne de vacances d’agost, que sol ser habitualment la més densa i complicada, ha informat EFE el Centre de Gestió de Tràfic.

La Direcció general de Tràgic (DGT) espera que es produïsquen 3,1 milions de desplaçaments de vehicles en les carreteres de la Comunitat Valenciana durant este cap de setmana, amb motiu de l’operació especial tornada de l’estiu 2018.

L’operació, que va començar a les 15 hores del divendres i finalitzarà a les 24 hores del diumenge, es calcula que registrarà 1,5 milions de desplaçaments en la província de València, 1,2 en la d’Alacant i 400.000 a Castelló.

Els punts més conflictius previstos són els accessos i eixides a la circumval·lació d’Alacant en l’A-70, així com l’N-332 en els accessos a Altea, a l’Altet-Santa Pola i costa i a Torrevieja, mentre que, en la província de Castelló, el tram de l’N-340 entre Orpesa i el límit amb Tarragona.

En la província de València, la DGT considera punts conflictius l’A-3 en el tram de Requena i en el de Quart de Poblet, l’enllaç entre l’A-3 i l’A-7, l’N-332 en la variant de Gandia i les travessies de Bellreguard i Oliva, l’accés a Tavernes de la Valldigna i platges, la travessia de Favara i la rotonda d’accés a Cullera i platges, i la CV-500.

No obstant això, durant el cap de setmana el tràfic ha sigut fluid i la normalitat ha sigut la nota dominant en les carreteres de la Comunitat Valenciana.

Les úniques incidències registrades per la DGT es van produir el dissabte, entre les 10.30 i les 14.30 hores, en l’enllaç entre l’A-3 i l’A-7, on es van arribar a registrar entre 6 i 7 quilòmetres de retenció.

ValenciàEspañol