Operació de la Guàrdia Civil a Girona i València contra tracta de dones

La Guàrdia Civil està duent a terme en les províncies de Girona i València una operació contra la tracta de dones amb finalitats d'explotació sexual.

La Guàrdia Civil està duent a terme en les províncies de Girona i València una operació contra la tracta de dones amb finalitats d’explotació sexual.

En l’operació s’han realitzat vuit registres, quatre d’ells en prostíbuls de la població de La Jonquera, fronterera amb França, i en total pot haver-hi una trentena de detinguts, segons fonts de la recerca.

L’objectiu és alliberar a dones obligades a exercir la prostitució per una organització criminal amb ramificacions internacionals.

Els agents que duen a terme el dispositiu pertanyen a la Unitat Central Operativa de la Guàrdia Civil i expliquen a La Jonquera amb el suport de la Comandància de Girona, a més d’amb el respatler d’un helicòpter.

Diferents prostíbuls es concentren en la zona en la qual es duu a terme la intervenció, en la frontera amb França, on també hi ha dones que presten serveis sexuals a peu de carretera.

Publicitat