19 C
Valencia

Oropesa es converteix en la primera destinació turística ‘segura’ de la província de Castelló per a passar les vacances

L'Ajuntament modifica la norma d'accés a les platges i estableix un estricte protocol de neteja i distanciament social amb balises que marquen els passejos.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Orpesa, en la seua aposta per reactivar l’economia del municipi i protegir la salut de la població, s’ha convertit en el primer municipi de la província de Castelló a garantir unes platges segures i preparades per a quan acabe el confinament. El Pla Integral de Reactivació del Turisme, que compta amb una inversió de més d’un milió d’euros, modifica la normativa d’accés a les platges i estableix un estricte protocol de neteja i distanciament social.

Així, després de diverses reunions per part de la comissió de seguiment, que han servit per a avaluar les possibles mesures a prendre, l’equip de Govern local “ha apostat per diferents accions encaminades a convertir Oropesa en una de les destinacions turístiques més segures per a desplaçar-se a passar les vacances i gaudir de les platges, que són el nostre major valor”, ha assegurat l’alcaldessa, Maria Jiménez.

La primera autoritat municipal ha assegurat que les platges de la localitat “comptaran amb una regulació d’accessos que permetran el distanciament i seguretat adequats”. “A més -ha continuat-, la franja més pròxima al litoral, que habitualment és utilitzada per al passeig pels banyistes, s’abalisarà perquè esta activitat es puga realitzar amb tranquil·litat i complint amb les normes de distanciament social”.

Jiménez ha ressaltat que “som plenament conscients de la importància de treballar amb anticipació davant el nou escenari que es planteja a les platges de la nostra localitat, perquè el seu ús es faça amb unes adequades condicions de seguretat i distanciament requerits”. És per això que “gràcies a les mesures que hem impulsat, Oropesa s’ha convertit en el primer municipi turístic de la província de Castelló a prendre decisions que garanteixen que les seues platges són segures”, segons la regidora.

Perquè, tant veïns com turistes tinguen en compte la nova normativa, es col·locaran en totes les platges senyals horitzontals orientatius, amb cartelleria i amb el reforç de recursos humans que vigilaran i ajudaran a l’usuari. D’altra banda, i com és d’esperar, els equips de desinfecció seran claus i actuaran en les zones sensibles de les platges diverses vegades al dia.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,773FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Desapareguda una dona a Requena quan anava a un funeral

Busquen a Rocío Gea Pérez, veïna de Requena, que va desaparéixer sense deixar rastre.

València adquireix 24.000 mascaretes per als col·lectius vulnerables de malalts

Les associacions i federacions de pacients seran les encarregades del repartiment de màscares entre els col·lectius de pacients en situació de precarietat.

La Policia Local evita diverses ocupacions d’habitatges a Alzira

Un home i una dona són detinguts a l'operatiu.

Borriana redistribuirà les seues àrees de competència delegades per l’Alcaldia

Després de la dimissió del regidor socialista Javier Gual "per motius personals" i la pròxima incorporació d'Ester Meneu en l'equip municipal de govern.

Detectats brots de coronavirus a Castelló, Orpesa, Onda i Benicarló

La província de Castelló ha registrat en 24 hores un total d'11 brots.
- Advertisement -

: Valencià