Orpesa ajorna la celebració de la Mediterranean Epic al mes de març

La prova es desenvoluparà del 25 al 28, si la situació ho permet, i comptarà amb totes les mesures per a garantir la seguretat dels esportistes.

El municipi d’Orpesa tornarà a convertir-se en epicentre de l’esport. La localitat acollirà la quarta edició de la Mediterranean Epic, una exigent prova que reunirà els millors ‘bikers’ del món que competiran durant quatre jornades, dos de les quals tindran com a eixida i meta el municipi costaner.

La competició, que havia de celebrar-se el mes vinent de febrer, aterrarà finalment al març, en concret els dies, 25, 26, 27 i 28. “Hem decidit posposar la prova, perquè creiem que és el més responsable en estos moments”, explica el regidor d’Esports, Jordi Llopis, qui ha incidit en què la cita esportiva “comptarà amb un estricte protocol de seguretat per a vetlar per la salut tant dels esportistes com dels assistents”.

En este sentit, l’edil encarregat de l’àrea adverteix que “en el cas que en la nova data prevista la situació sanitària no haguera millorat prou per a poder dur a terme la competició, s’ajornaria de manera definitiva fins al mes de setembre”.

CatalanSpanish