Orpesa promou l’art urbà amb colorits murals per tot el municipi

El primer d'ells, obra de l'artista local 'Hase', ja llueix a la platja de la Petxina i en ell es mostren les tres torres amb les quals compta la localitat.

El municipi d’Orpesa ha omplit de color la platja de la Petxina amb la creació d’un acolorit mural ple de motius característics de la localitat, una nova iniciativa que s’ha dut a terme de manera conjunta entre Cultura i Joventut.

Es tracta d’una obra artística amb la qual “hem volgut destacar el nom d’Orpesa’ i en el qual apareixen edificacions emblemàtiques que recorden a veïns i visitants el passat de la nostra localitat, com són nostres tres torres”, tal com ha avançat l’edil de Cultura, Gonçal Tamborero.

La creació, obra de l’artista local ‘Boti’, “és el primer mural de molts altres que vindran i que s’estendran per diferents espais del nostre municipi gràcies a una iniciativa amb la qual totes dues regidories pretenem omplir d’art i color diferents racons i, al mateix temps, posar en valor als nostres artistes locals i als nostres joves”, explica la regidora de Joventut, Jennifer Casañ.

CatalàEspañol