Les platges d’Orpesa guardonades amb la distinció de qualitat de banderes blaves

Les platges d’Orpesa Les Amplàries, Morro de Gos, La Petxina i Platgetes de Bellver han sigut guardonades amb la distinció de bandera blava, la qual cosa testifica la qualitat de les seues aigües. A més, la localitat ha rebut altres dues banderes blaves per la seua ‘senda blava’ Passeig del Faro i el Port Esportiu.

L’encarregat de recollir les banderes, en un multitudinari acte celebrat en el CdT del Grau de Castelló, ha sigut l’alcalde, Rafael Albert. Cal destacar que serà demà quan el municipi realitze l’hissat oficial d’estes banderes, que onejaran durant tot l’estiu en la costa d’Orpesa.

En este acte s’han entregat un total de 146 banderes blaves i no ha faltat la presència de la regidora de Turisme a l’Ajuntament de Castelló, Patrícia Puerta; el diputat autonòmic de Turisme, Francesc Colomer; Elena Cebrián, consellera d’Agricultura; el vicepresident de la Diputació, Andrés Martínez; el vicepresident de l’Associació educativa mediambiental i del consumidor, Virginia Yuste; i el director general i subdirector general de l’Aigua, Manuel Aldeguer i José Vicente Benadero, respectivament.

Les autoritats de la Comunitat Valenciana i de Castelló han defensat el model de sostenibilitat i l’oferta de productes turístics propis, com els millors valores reclams per al sector turístic.

CatalanSpanish