Orpesa persevera en la desinfecció de carrers i espais públics de tot el municipi

El consistori insisteix en la neteja com a mesura necessària contra la Covid-19 i fa una crida a la responsabilitat social davant l'augment de positius.

L’Ajuntament d’Orpesa, en la seua lluita contra el coronavirus, continua fent treballs de desinfecció als carrers i espais públics de tot el municipi com a mesura de seguretat. Unes labors que es realitzen tres vegades a la setmana en horari nocturn en totes les vies de la localitat i de manera diària als parcs i edificis municipals.

Així ho ha recordat l’alcaldessa, María Jiménez, qui ha assenyalat que per a això “hem contractat dos persones, a través del programa Labora ECovid, que està subvencionat per la Generalitat Valenciana”. Es tracta d’una mesura preventiva “molt necessària en la qual cal insistir per a garantir la salut de la nostra població”, aclareix Jiménez.

En este sentit, la primera edil ha explicat que “des de l’Ajuntament continuem invertint tots els recursos necessaris per a poder fer front a la pandèmia” i ha aprofitat per a demanar “responsabilitat a la nostra ciutadania, ja que en estos moments Orpesa compta amb una alta incidència de positius”.

ValenciàEspañol