27 C
Valencia

Orpesa exigirà a Costas la regeneració de la seua costa

En les últimes setmanes s'ha creat una plataforma veïnal en la qual els veïns exigeixen una actuació immediata per part de l'Ajuntament.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Oropesa continua en la cerca de solucions i possibles plans d’actuació per a aconseguir la regeneració de la major part la seua costa. És per això que el consistori ha sol·licitat una reunió amb el Ministeri de Transició Ecològica per a “poder remenar totes les vies per a aconseguir la regeneració del nostre litoral, que cada any és castigat pels temporals”, tal com explica l’alcaldessa, María Jiménez.

Per part seua, el regidor de Platges, Jordi Llopis, ha destacat que “un dels nostres objectius primordials des que arribem a l’Ajuntament ha sigut tindre les nostres platges en el millor estat possible, ja que sabem que són un dels nostres principals baluards”. “Enguany, hem centrat els nostres esforços a poder reparar els danys provocats per la borrasca Gloria i a posar en marxa un pla de seguretat per a gestionar d’una manera òptima la crisi del coronavirus en les nostres tres platges”, incideix Llopis.

Cal recordar que en les últimes setmanes s’ha creat una plataforma veïnal en la qual els veïns exigeixen una actuació immediata per part de l’Ajuntament. En este sentit, l’edil recorda “que la competència de les nostres platges és de Costas i, per a poder dur a terme qualsevol actuació en elles, hem de seguir els llits establits, per la qual cosa ja hem sol·licitat una reunió amb el ministeri competent que esperem que arribe després de l’estiu”.

Una trobada que servirà, tal com avança el municipi, “per a buscar una solució a llarg termini i acabar amb el problema que existeix a les platges de Morro de Gos i Amplàries, que han quedat destrossades després del temporal Gloria”. En la reunió “els plantejarem possibles alternatives i plans d’actuació que aconseguisquen evitar l’erosió de la nostra costa per a establir, d’una vegada per sempre, quines possibilitats tenim i quins estudis poden dur-se a terme en el litoral d’Orpesa”, afig.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,779FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Universitat Jaume I ha celebrat el solemne acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

La rectora reivindica el valor de la ciència i aposta per la solidaritat en la inauguració del nou curs acadèmic

Cultura atorga el premi a la millor exposició a ‘Territorio y refugio’ de la galeria Luis Adelantado

El director del Consorci de Museus de la Comunitat Valenciana, José Luis Pérez Pont ha entregat el premi

Conselleria informa dels acords en la Sectorial del Ministeri d’Educació i de Sanitat

Ahir es va reunir la sectorial i es van prendre nous acords que afecten el sistema educatiu. STEPV ha traslladat una sèrie d'incidències i propostes per a implementar urgentment

Aldaia i les muralles de València

Del 16 de setembre de 2020 al 10 de gener de 2021 al MUPA

Muro de Alcoy registra un altre brot de covid-19 per contacte social

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 28 persones malaltes (siguen asimptomàtiques o no) i 2 han mort a causa de la malaltia.
- Advertisement -

: Valencià