Orpesa aposta per un estiu molt musical amb el festival eclèctic Estiu SonOr

Orpesa aposta per un estiu molt musical amb el festival eclèctic Estiu SonOr

El municipi d’Orpesa encara l’estiu de la nova normalitat amb una ferma aposta pels esdeveniments culturals per a esta temporada. Així ho ha avançat el regidor encarregat de l’àrea, Gonçal Tamborero, qui ha recalcat que “este estiu oferirem més activitats que mai, ja que l’aforament limita la quantitat de persones que poden participar en les activitats que oferim”.

És per això que el municipi acollirà el mes vinent de juliol el nou festival Estiu Sonor, una cita que substitueix a Nits de Música i amb la qual “hem apostat per oferir al públic actuacions eclèctiques i variades, amb especial atenció als grups de la nostra terra”, incideix el regidor.

Es tracta d’un festival “molt més obert, tant en la programació com quant al públic i els escenaris”, tal com destaca Tamborero, “no obstant això, la pandèmia ens ha obligat a reestructurar l’emplaçament de les actuacions”. I és que, al principi, estes “anaven a estendre’s per tot el municipi, arribant a les platges i a la Torre del Rei”, afig l’edil, qui avança que “la projecció per a esta cita és que el canvi amb l’antic Nits de Música siga molt més notable l’any vinent, quan la situació estiga ja normalitzada”.

Amb tot, veïns i visitants podran gaudir el mes vinent de la música de Zonia Z (dia 7), Astola i Ratolí (dia 11), Jey & Board (dia 14), Pleasant Dreams (dia 16) i Petraski (dia 18); unes actuacions que tindran lloc a les 23.00 hores a l’esplanada firal, situada al costat de la plaça de bous. I la música s’estendrà fins a la plaça Major, on se’n pujaran a l’escenari Rosa Rodríguez (dia 14), Bluet (dia 25), Hot Coiots (dia 11) i El Chamuyo (dia 18), estes dos últimes a les 20.00 hores.

El responsable de l’àrea assenyala que “en tots els concerts els assistents comptaran amb cadires” perquè, “encara que no era la idea que teníem prevista per a este festival, la nostra màxima prioritat en estos moments és limitar l’aforament d’esta mena d’actes que solen ser multitudinaris per a evitar possibles contagis”.

CatalanSpanish