Orpesa aposta en Fitur per MICO, un festival de cultura infantil únic a Espanya

Esta cita que s'iniciarà el 28 de maig i s'estendrà fins al dia 30 d'eixe mateix mes.

PublicitatAVL

L’Ajuntament d’Orpesa ha acaparat tota l’atenció del públic este matí amb motiu de la presentació del Mercat Infantil de Cultura Orpesa (MICO) un festival que arriba este 2020 per a satisfer de cultura el municipi i que és únic en tota Espanya per les seues característiques. L’alcaldessa, María Jiménez, al costat de Luis Óscar García, gerent de Metrònom i director de MICO, i Dani Arnal, responsable de Mediterranew Musix (Agència Valenciana de Turisme), han sigut els encarregats de donar conéixer esta cita que s’iniciarà el 28 de maig i s’estendrà fins al dia 30 d’eixe mateix mes.

“És un honor que Orpesa compte amb un festival únic en tot el territori nacional”, ha ressaltat la primera edila, qui ha avançat que la cita “tindrà suport institucional”. A més, ha aprofitat per a agrair “tot el treball” del regidor de Cultura, Gonçal Tamborero, “qui està revitalitzant el nostre poble a través d’una àmplia programació d’actes culturals que atrauen diferents públics, veïns i turistes al nostre poble”.

PublicitatRovira  

L’esdeveniment, en el qual tindrà especial protagonisme l’art i les expressions de la cultura popular, està dirigit als professionals que produeixen tota mena d’espectacles infantils i/o familiars, així com a companyies de teatre, de contacontes, il·lustradors, editorials, pedagogs… En definitiva, un esdeveniment ideat per a totes aquelles empreses de serveis que tenen com a destinataris principals a xiquetes i xiquets d’entre 0 i 14 anys.

Este nou festival comptarà amb un programa de conferències, taules de debat i ‘speed datings‘ entre les empreses del sector d’oci infantil i, d’altra banda, omplirà la localitat d’activitats dirigides al públic familiar que es duran a terme en diferents escenaris durant tot un cap de setmana. A més, en el marc de MICO, s’habilitarà una Fira del Llibre i Il·lustracions, se celebraran tallers de manualitats i activitats d’oci, s’impartiran cursos del Cefire Artístic dirigits a mestres i mestres i no faltaran les actuacions musicals i els espectacles teatrals.