Orpesa i la Generalitat aproven sufragar les despeses del Centre de Formació de Persones Adultes

L'Ajuntament d'Orpesa ha aprovat en la celebració del ple extraordinari celebrat este matí el pla anual normatiu per al pròxim exercici.

Publicitat

L’Ajuntament d’Orpesa ha aprovat en la celebració del ple extraordinari celebrat este matí, amb vots a favor del PSOE, Ciudadanos, Compromís i l’abstenció del PP, el pla anual normatiu per al pròxim exercici que permetrà modificar i crear noves ordenances municipals.

“Es tracta del primer tràmit per a poder iniciar la seua redacció”, tal com ha destacat l’alcaldessa, María Jiménez. Entre elles, destaquen iniciatives reglamentades per a la seua execució en el 2020 com les que regularan la prestació patrimonial de caràcter públic no tributari del servei de subministrament d’aigua potable, el preu públic per l’assistència a esdeveniments promoguts per l’Ajuntament en l’Espai Cultural o el relatiu a la venda de productes de marxandatge en el Museu d’Orpesa.

PublicitatRovira  

D’altra banda, esta aprovació permetrà modificar l’ordenança de residus urbans i neteja viària, amb la finalitat d’augmentar el rendiment dels treballs de neteja en el municipi, així com l’ordenança fiscal general de gestió, liquidació i recaptació dels tributs i altres ingressos de dret públic local amb l’objectiu d’adaptar els criteris regulats a les necessitats actuals i a l’organització del servei per a una millor gestió dels recursos públics.

La sessió plenària també ha servit per a donar llum verda, per unanimitat, al conveni entre l’Ajuntament d’Orpesa i la Generalitat, a través de la Conselleria d’Educació, per a sufragar les despeses derivades del funcionament del Centre de Formació Bàsica de Persones Adultes, que ascendeixen a 2.800 euros anuals. La signatura de l’acord s’efectuarà en els pròxims dies, abans que finalitze el present any, segons ha avançat la primera *edila. A més, amb els vots a favor del PSOE, Ciudadanos, Compromís i l’abstenció del PP, s’ha aprovat el reconeixement extrajudicial de crèdits amb la finalitat de poder efectuar el pagament de dues factures emeses per la Societat General d’Autors per serveis prestats l’any 2016.

PublicitatJuega Limpio Orihuela