23.9 C
Valencia

Orpesa i la Generalitat aproven sufragar les despeses del Centre de Formació de Persones Adultes

L'Ajuntament d'Orpesa ha aprovat en la celebració del ple extraordinari celebrat este matí el pla anual normatiu per al pròxim exercici.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Orpesa ha aprovat en la celebració del ple extraordinari celebrat este matí, amb vots a favor del PSOE, Ciudadanos, Compromís i l’abstenció del PP, el pla anual normatiu per al pròxim exercici que permetrà modificar i crear noves ordenances municipals.

“Es tracta del primer tràmit per a poder iniciar la seua redacció”, tal com ha destacat l’alcaldessa, María Jiménez. Entre elles, destaquen iniciatives reglamentades per a la seua execució en el 2020 com les que regularan la prestació patrimonial de caràcter públic no tributari del servei de subministrament d’aigua potable, el preu públic per l’assistència a esdeveniments promoguts per l’Ajuntament en l’Espai Cultural o el relatiu a la venda de productes de marxandatge en el Museu d’Orpesa.

D’altra banda, esta aprovació permetrà modificar l’ordenança de residus urbans i neteja viària, amb la finalitat d’augmentar el rendiment dels treballs de neteja en el municipi, així com l’ordenança fiscal general de gestió, liquidació i recaptació dels tributs i altres ingressos de dret públic local amb l’objectiu d’adaptar els criteris regulats a les necessitats actuals i a l’organització del servei per a una millor gestió dels recursos públics.

La sessió plenària també ha servit per a donar llum verda, per unanimitat, al conveni entre l’Ajuntament d’Orpesa i la Generalitat, a través de la Conselleria d’Educació, per a sufragar les despeses derivades del funcionament del Centre de Formació Bàsica de Persones Adultes, que ascendeixen a 2.800 euros anuals. La signatura de l’acord s’efectuarà en els pròxims dies, abans que finalitze el present any, segons ha avançat la primera *edila. A més, amb els vots a favor del PSOE, Ciudadanos, Compromís i l’abstenció del PP, s’ha aprovat el reconeixement extrajudicial de crèdits amb la finalitat de poder efectuar el pagament de dues factures emeses per la Societat General d’Autors per serveis prestats l’any 2016.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -DiVal

Segueix-nos

12,796FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DipCas
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -Borriana_SantBlai
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

El coronavirus continua en expansió a Castelló amb 5 brots més a la capital

Des que es comptabilitzen els casos de coronavirus el municipi ha tingut 1493 persones malaltes

La Comunitat Valenciana registra 903 positius en un dia i 7 morts

Els hospitals valencians tenen, actualment, 415 persones ingressades

Cullera felicita els 100 anys d’una de les seues veïnes més longeves

Asunción Braco ha rebut una carta d’homenatge de la ciutat que l’ha vist créixer

Vinaròs reforça els tractaments contra els rosegadors

El Consistori de Vinaròs, a través de l'empresa adjudicatària del servei, ha reforçat els tractaments contra els rosegadors als carrers del centre...

Alcalà-Alcossebre realitzarà la reforma del CEIP La Mola a través del Pla Edificant

Demà es porta a ple la delegació de competències per a fer realitat la reforma i ampliació del centre que tindrà una inversió de 3,4 milions d'euros
- Advertisement -

: Valencià