Orpesa aposta este Nadal pels musicals i el cinema per a públic familiar

El municipi acollirà els dies 23 de desembre i 5 de gener dos espectacles nous que tindran com a protagonistes a Papà Noel i els Reis d'Orient.

El municipi d’Orpesa calfa motors per a donar la benvinguda a les festes més entranyables de l’any 2020 carregades de novetats. L’Ajuntament de la localitat aposta esta vegada per actes adaptats a la nova normalitat imposada per la crisi sanitària i presenta “un programa renovat amb activitats perquè veïns i visitants puguen gaudir d’estes dates tan assenyalades amb la màxima seguretat”.

Així ho ha explicat la regidora de Festes, Jennifer Casañ, qui ha avançat que “com a novetat enguany hem organitzat dos musicals”. El primer d’ells tindrà lloc el dia 23 amb ‘Noel i la fàbrica dels somnis’, que comptarà amb la presència de Papà Noel; mentre que l’altre se celebrarà el 5 de gener amb l’espectacle ‘Toy’s una història de joguets’, i tindrà com a protagonistes als Reis Mags d’Orient.

I per a garantir la seguretat de sengles actes, tots aquells interessats a assistir hauran de reservar la seua plaça a través del portal web ‘eventos.oropesadelmar.es’. Les inscripcions per al musical de Papà Noel s’obriran el 15 de desembre, a les 17.00, i les dels Reis Mags, el 28 de desembre, a la mateixa hora.

Una altra de les novetats arribarà el 24 de desembre, una jornada en la qual des de les 12.00 hores la música nadalenca i les nadales envairan la localitat costanera amb l’espectacle ‘Motor Punk’, en el qual tres bicicletes de grans dimensions recorreran diferents punts del municipi. I del 26 al 30, els amants del seté art podran gaudir de diferents cintes com a ‘Malèfica 2’, ‘Frozen 2’, ‘Batman returns’, ‘The Polar Express’ o ‘Love actually’, en sessions programades a les 16.30 i a les 19.00 hores; totes elles en el saló de plens de l’Ajuntament.

I les associacions locals també tindran protagonistes durant estes festes. La banda Musical d’Orpesa oferirà al públic el seu tradicional concert de Nadal, el dia 20 a les 17.00 en el recinte multiús; mentre que la Colla de Dolçainers i Tabaleters L’Embolic se’n pujarà a l’escenari de la plaça Major, el 27 de desembre i el 3 de gener, a les 12.30 hores.

Recollida i lliurament de regals dels Reis

Per les actuals circumstàncies, el sistema de recollida i lliurament de regals per al dia de Reis canvia de manera substancial enguany. És per això que, tal com avança Casañ, “la recollida de presents es realitzarà els dies 2 i 3 de gener i a cada família se li assignarà un punt i una hora concreta per a recollir els regals el dia 5”. Uns regals que seran repartits als més xicotets del municipi el dia 5, a partir de les 19.00 hores, en tres punts diferents d’Orpesa. Tot això, “amb l’objectiu d’evitar aglomeracions i garantir unes festes de Nadal segures per a la nostra població”, afig la responsable de l’àrea.

Cal destacar que Melcior, Gaspar i Baltasar aterraran en la localitat el 4 de gener i cadascun d’ells estarà en un lloc diferent. “Cada xiquet o xiqueta que vulga entregar la seua carta als reis haurà d’acudir al centre en el qual estudie, el Degà Martí o La Mediterrània, i els alumnes d’Infantil i aquells que no estudien a Orpesa podran fer-ho en l’Espai Cultural”, assenyala.

Lo más leído

CatalanSpanish