30.8 C
Valencia

Orpesa inicia els treballs de neteja dels solars municipals

En les pròximes setmanes entrarà en vigor la nova ordenança de neteja de salubritat, adorn i clos de solars, parcel·les i terrenys.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Orpesa ha iniciat els treballs de neteja dels solars de propietat municipal. Així ho ha anunciat l’alcaldessa, María Jiménez, qui assegura que “es tracta d’una mesura que persegueix un doble objectiu: endreçar els terrenys i, al mateix temps, servir d’exemple per a la resta de propietaris”.

I és que, tal com ha avançat la primera edil, “en les pròximes setmanes entrarà en vigor la nova ordenança de neteja de salubritat, adorn i clos de solars, parcel·les i terrenys”, per la qual cosa el consistori pretén que els treballs de adecentamiento dels solars municipals servisquen com a mesura exemplaritzant per als amos de parcel·les en estat de semiabandono.

En este sentit, Jiménez ha apel·lat a la responsabilitat ciutadana i ha assenyalat que “un dels problemes que patim en el nostre municipi és la gran quantitat de solars sense barrar i que es troben en un estat lamentable i insalubre”. Amb esta nova normativa, “volem millorar la imatge d’Orpesa”, ha afegit.

Cal recordar que l’ordenança estableix que la neteja de solars i parcel·les s’ha de realitzar de manera periòdica, així com la seua desratització i/o desinfecció, havent d’aportar els corresponents certificats per l’empresa autoritzada; i les tasques de neteja i desbrossament d’herbes no es poden dur a terme mitjançant cremes. L’Ajuntament verificarà la correcta execució d’esta obligació, l’incompliment de la qual es traduirà en sancions que oscil·laran entre els 300 (les més lleus) i els 20.000 euros (les més greus)

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,687FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Pedro Sánchez descarta un nou confinament per a tota Espanya

Tot i que hi ha matisat que "no es pot tancar cap porta."

Gent Gran organitza tallers virtuals d’envelliment actiu en Castelló

La Regidoria estudia recuperar la presencialitat dels cursos de cara a 2021 si la situació epidemiològica ho permet.

La Diputació de Castelló activarà el 15 d’octubre una nova edició del programa Castelló Sènior

El termini d'inscripcions per al programa estarà obert entre el 15 i el 30 d'octubre de 2020, amb un total de 10.000 places disponibles que s'estructuren en 3 programes vacacionals.

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.
- Advertisement -

: Valencià