Orpesa assumeix la gestió del PAI per a concloure les obres del sector La Colomera

“Des de l'Ajuntament es pot assumir la gestió directa, ja que les obres estan pràcticament acabades i comptem amb un aval per a això”, va explicar l'alcaldessa.

PublicitatAVL

L’Ajuntament d’Orpesa ha aprovat, en el ple de caràcter ordinari celebrat ahir a la vesprada, amb vots a favor del PSOE, Ciudadanos, PP i l’abstenció de Compromís, la proposta d’acord per a assumir la gestió directa del PAI per a concloure les obres del sector La Colomera i iniciar el procediment per a l’aprovació d’este. “Des de l’Ajuntament es pot assumir la gestió directa, ja que les obres estan pràcticament acabades i comptem amb un aval per a això”, va explicar l’alcaldessa, María Jiménez.

Amb l’aval, que ascendeix als 845.702 euros, es procedirà a sufragar els desperfectes imputables a l’agent urbanitzador (80.000 euros), el cànon per a l’entitat de sanejament EPSAR (229.000 euros) i l’amortització de la dessaladora que dóna servei als habitatges que ja estan construïdes (536.000 euros). En este sentit, la primera edil ha anunciat que sol·licitarà una reunió formal a l’actual govern “per a reclamar l’amortització de la dessaladora”.

PublicitatRovira  

La sessió plenària també ha servit per a donar llum verda a les actes del ple del passat dia 30 d’octubre, aprovades per unanimitat, així com a les xifres del padró d’habitants municipal, que a data 1 de gener del 2020 compta amb 9.076 persones. “És un honor com a alcaldessa que cada vegada hi haja més gent que vulga vindre a viure al nostre municipi”, ha explicat Jiménez, qui ha desitjat que “tant de bo continue pujant”.