Orpesa es prepara per a les primeres festes de Sant Jaume que organitzarà el nou consistori

Alternatives com el Mercat Medieval, o el encierro orpesí, declarat d'Interés Turísitc Provincial, en són alguns dels 'reclams turístics'

Amb molt de treball i tancant tots els detalls d’última hora, Orpesa es prepara per a les festes de Sant Jaume que cada estiu celebra la localitat a finals de juliol. Una trobada que cada any suma més participació donat el considerable augment de la població estiuejant que té la localitat costanera en estos mesos junt l’atractiu per a molts de gaudir d’unes festes ‘locals’.

Així, alternatives com el Mercat Medieval, o el encierro orpesí, declarat d’Interés Turísitc Provincial, en són alguns dels ‘reclams turístics’ per omplir més encara el municipi per Sant Jaume. A més, cal dir, que en esta ocasió també la curiositat i les mirades dels veïns estaran centrades amb els detalls de la programació prevista, amb la inevitable comparativa, ja que cal recordar que es tracta, després de Sant Joan, de les primeres ‘festes locals’, de considerable pes, que vindran de la mà del nou equip municipal que conformara ara un Ajuntament que ha canviat de color, d’alcaldessa i que ha renovat àrees després d’un pacte ‘in extremis’ hores abans de constituir-se la nova corporació municipal.

Rovira  

Caldrà espera, per a veure si les festes de Sant Jaume del 2019, al marge d’allò més tradicional i vinculat directament al poble, oferisquen canvis o opten per la continuïtat en les celebracions locals. L’equip actual, a priori, només tindrà dos anys per a demostrar-ho, ja que hi ha que recordar que el pacte de governabilitat dona l’alcaldia dos anys al PSPV i dos a Ciudadanos.

PublicitatJuega Limpio Orihuela