Orpesa instal·la purificadors en les dependències municipals

El consistori continua posant en marxa mesures de prevenció en la lluita contra el coronavirus.

L’Ajuntament d’Orpesa continua posant en marxa mesures que ajuden a prevenir possibles contagis i guanyar la lluita al coronavirus. Així, el consistori ha adquirit tres purificadors d’aire que han sigut instal·lats en les dependències de la Policia Local i en el Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC).

Així ho ha explicat l’alcaldessa, María Jiménez, qui ha recalcat que “continuarem portant totes les mesures que siguen necessàries per a atallar esta crisi sanitària i vetlar per la salut de la nostra ciutadania”.

Per part seua, la regidora de Sanitat, Araceli de Moya, ha assenyalat que “es tracta d’una mesura de prevenció, perquè estos aparells permeten filtrar l’aire gràcies als filtres EPA, que eliminen qualsevol possible bacteri o virus”.

Una inversió que arriba després de la compra, fa ja alguns mesos, d’una cambra termogràfica per a prendre la temperatura a tot aquell que accedisca a l’Ajuntament. Tot això, amb el ferm objectiu d’evitar al màxim possibles contagis entre la població i aconseguir que Orpesa siga un destí segur.

D’altra banda, de Moya ha recordat que “este mes de gener reprendrem el test d’aigües residuals en diferents punts del municipi i en els centres educatius” i que “vetlem contínuament pel compliment de totes les mesures de seguretat per a poder tornar a la normalitat al més prompte possible”.

CatalanSpanish