La Sant Silvestre d’Orpesa acull a més de 200 participants, per una causa solidària

El premi d'aquesta competició és recaptar ,a través de la seua participació, centenars de quilos de menjar i de productes de condícia personal amb destinació al Banc d'Aliments.

176

La setena edició de la Sant Silvestre Solidària ha reunit aquesta vesprada a més de 200 atletes de totes les edats a Orpesa, que han competit per una bona causa, recaptar a través de la seua participació centenars de quilos de menjar i de productes de neteja personal amb destinació al Banc d’Aliments.

La carrera, organitzada per la Regidoria d’Esports i per Urban Running, i amb eixida i arribada en la plaça Major, va començar com és habitual amb la participació dels més xicotets. En la categoria de tres a cinc anys feien una volta a la plaça, en la de sis a vuit, dues voltes, i en la de nou a deu anys, tres voltes. Tots ells van obtenir una medalla i dolces com a premi.

Posteriorment s’ha donat l’eixida de la categoria absoluta, de tres quilòmetres de distància, que ha discorregut pels carrers de la localitat. En categoria masculina s’ha imposat Iván Portolés amb un temps de 9 minuts i 11 segons, seguit de Jefferson Otalvaro i Rubén Díaz. En fèmines, la més ràpida ha sigut Paula Rojo (11 minuts i 35 segons), seguida de Leyre Navaridas i de Teresa Salvador. Els millors locals van ser Erik Traver i Sonia Casanova; en veterans va guanyar Antonio González i el premi a la millor disfressa va recaure en la família Valls-Lafuente.

L’alcalde, Rafael Albert, la regidora d’Esports, Sonia Bellés, i el regidor de Festes, Dimas Albert, van anar els encarregats de lliurar els trofeus en les diferents categories, a més d’una botella de cava als guanyadors en categories absolutes. Així mateix, cadascun dels participants va obtenir una samarreta commemorativa de l’esdeveniment.

Abans de la carrera es va celebrar el Roller Nadalenc, que va concentrar en la plaça Major, a multitud d’aficionats als patins adherits a la causa solidària.