18.9 C
Valencia

Orpesa ofereix el servei d’escola matinera gratuït a qui ho necessite

L'Escola Matinera del Degà Martí i La Mediterrània serà gratuïta a partir de març però els pares hauran de presentar un justificant l'horari de treball per a poder demostrar la necessitat de l'ús d'aquest servei.

- Publicitat -AVL

El servei d’Escola Matinera dels dos col·legis públics d’Orpesa, Degà Martí i La Mediterrània, serà gratuït a partir de l’1 de març per a tots aquells pares i mares l’horari laboral de les quals no els permeti portar als seus fills a l’escola abans de les 9.00 hores. Així ho ha anunciat la regidora d’Educació, Silvia Arnau, qui ha explicat que les famílies que estiguin utilitzant el servei actualment tindran tot el mes de març per a lliurar la documentació en el Servei d’Atenció al Ciutadà (SAC), situat en la planta baixa del consistori.

En este sentit, a més de lliurar la inscripció de la Escola Matinera, una fotocòpia compulsada del DNI de tots dos progenitors i una altra del SIP del xiquet o xiqueta la família haurà de certificar mitjançant un justificant l’horari de treball tant del pare com de la mare per a poder demostrar la necessitat de l’ús d’aquest servei.

Cal recordar que la Escola Matinera és un servei dirigit als menors d’entre 3 i 12 anys empadronats en el municipi i matriculats en un dels dos col·legis de la localitat. L’horari d’entrada serà de 7.45 a 8.45 hores, de dilluns a divendres durant el curs escolar, un temps en el qual els alumnes participen en tallers de manualitats i en activitats d’expressió, creativitat i multitud de jocs. El servei podrà ser sol·licitat durant tot el curs escolar fins a arribar al ràtio que està establert en 25 alumnes per a cada col·legi.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,723FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -DiVal
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

La Fundació de l’Hospital Provincial de Castelló renova la seua imatge corporativa

La comissió permanent aprova les línies que perfilaran la nova política comunicativa de la institució per a reforçar el seu perfil com a centre de referència científic i biomèdic i millorar la divulgació social

Borriana viurà la vigília de la Mare de Déu de la Mercè d’una manera diferent

La visita a la casa dels Gegants i Cabuts i el concert del Cor Carnevale protagonitzen la festivitat

La Universitat Jaume I celebra l’acte d’obertura del curs acadèmic 2020-2021

El catedràtic de Filologia Catalana, Vicent Manuel Salvador, serà l'encarregat de pronunciar la lliçó inaugural

Alfafar aprovarà per ple el Pla d’Acció per l’Energia Sostenible i el Clima

L'aprovació del Pla d'Acció per al Clima i l'Energia Sostenible (PAUS) respon al compromís adquirit en adherir-se el consistori al Pacte d'Alcaldes.

Paterna aconsegueix un acord històric de fusió entre cinc clubs de futbol locals

La fusió es materialitzarà al llarg d'esta temporada per a ser efectiva en la de 2021-2022
- Advertisement -

: Valencià