La Generalitat ‘premia’ Orpesa amb una subvenció pel seu foment de la Igualtat

La Conselleria d'Igualtat i Polítiques Inclusives, ha atorgat a l'Ajuntament d'Oropesa Mar una subvenció de 3.780 euros destinada al desenvolupament de programes que fomenten la igualtat entre dones i homes.

PublicitatAVL

La Generalitat Valenciana, a través de la Conselleria d’Igualtat i Polítiques Inclusives, ha atorgat a l’Ajuntament d’Oropesa Mar una subvenció que ascendeix als 3.780 euros destinada al desenvolupament de programes que fomenten la igualtat entre dones i homes. L’ajuda, tal com ha avançat la regidora d’Igualtat, Micaela Bermúdez, ha sigut assignada per a tots aquells actes en favor de la igualtat realitzats pel consistori durant l’any 2019.

Es tracta d’activitats que s’han dut a terme durant últim semestre de l’anterior exercici, com el monòleg titulat ‘Bye, bye feminity’, celebrat durant les festes patronals del municipi; el Poblat de la Igualtat, que es va instal·lar en la plaça Major durant tot un cap de setmana i que va albergar multitud de tallers per als més xicotets; i la sessió de teatre-fòrum que es va realitzar a l’Espai Cultural amb els alumnes de l’institut Torre del Rei el mes de desembre passat. “Gràcies a que des de l’Ajuntament hem sol·licitat aquesta subvenció que se’ns ha concedit, les despeses d’aquestes activitats han quedat coberts”, ha destacat Bermúdez.

PublicitatRovira  

En este sentit, la regidora encarregada de l’àrea ha manifestat que “continuarem apostant per totes aquelles activitats que fomenten la igualtat entre dones i homes, en les quals es treballe des d’edats primerenques amb la finalitat de promoure aquesta igualtat”, per la qual cosa “sempre que puguem sol·licitar este tipus de subvencions des de l’àrea de Serveis Socials per a cobrir despeses, es farà”.

Publicitat