18.9 C
Valencia

Orpesa tanca al públic les seues platges davant els desplaçaments d’altres comunitats

Seguint en la mateixa línia, l'Ajuntament també ha tancat al públic i no s'atendrà els veïns de manera presencial, excepte excepcions, sinó que hauran de fer-ho a través del telèfon o via telemàtica.

- Publicitat -AVL

L’Ajuntament d’Orpesa ha anunciat el tancament de les seues platges, davant la previsió de desplaçaments massius de ciutadans d’altres comunitats que es traslladen a la costa a segona residència i seguint amb les mesures adoptades per la Conselleria de Sanitat. En este sentit, l’alcaldessa, María Jiménez, ha demanat a estos ciutadans “responsabilitat social i que isquen el menys possible de les seues cases”.

“A les nostres mans està que el COVI-19 no es propague i que cadascun en el seu àmbit privat prenga decisions, que encara que poden semblar ara dràstiques, estan encaminades a no desbaratar la temporada turística, perquè cal recordar que el motor econòmic d’Orpesa és el turisme”.

És per tot això que Jiménez ha pregat a veïns i turistes “màxima precaució i seguir les pautes marcades per les diferents institucions”, i ha remarcat la importància de “no viatjar per raons d’oci, excepte casos excepcionals”.

Una mesura contundent, la del tancament de les platges, que s’uneix a les ja adoptades des d’ahir, dijous, quan l’Ajuntament de la localitat va decretar la suspensió de l’activitat en el Centre d’Integració de Majors, així com en les associacions locals Gent Saludable, Francisco Sevillano i Mestresses de casa Orobexa. Cal recordar que la biblioteca municipal, el poliesportiu Carlos Taulé, el camp de futbol i resta d’instal·lacions esportives, l’Oficina de Turisme, l’Agència d’Ocupació Local, el museu i Serveis Socials també romandran tancats.

Seguint en la mateixa línia, l’Ajuntament també ha tancat al públic i no s’atendrà els veïns de manera presencial, excepte excepcions, sinó que hauran de fer-ho a través del telèfon o via telemàtica.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Detectat un brot de coronavirus en Alginet per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 50 persones contagiades.

Sanitat detecta un nou brot a Tavernes de la Valldigna per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 87 persones contagiades i 13 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de 12 casos a l’Alcúdia per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 56 persones contagiades i cap ha mort a consequència de la covid-19.

Ontinyent suma hui un brot més de coronavirus amb 5 contagiats

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 216 persones contagiades i 7 han mort a consequència de la covid-19.

Sanitat detecta un brot de coronavirus a una empresa de Castelló de la Plana

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 1264 persones contagiades i 52 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià