Orpesa inicia l’última fase del pla d’accessibilitat en Torre Bellver

Els treballs, que són finançats en gran part pel Pla 135 de la Diputació Provincial, consistiran en l'eliminació de barreres arquitectòniques.

L’Ajuntament d’Orpesa ha iniciat este mes les obres per a augmentar l’accessibilitat en la zona de Torre Bellver. Es tracta de la cinquena i última fase d’este pla d’urbanisme que és finançat en gran part pel Pla 135 de la Diputació de Castelló.

Així ho ha anunciat l’alcaldessa, María Jiménez, qui ha assenyalat que “hem invertit 155.000 euros” en uns treballs que se centren en “fer voreres accessibles i eliminar les barreres arquitectòniques”. La primera edil ha recalcat que “una vegada acaben estes labors, podrem dir que totes les zones més transitades del nostre municipi ja són accessibles”.

Cal recordar que este pla d’accessibilitat va arrancar fa uns anys i s’ha executat per fases en diverses zones de la localitat, tant del nucli urbà com de l’àrea de les platges. Tot això amb el ferm objectiu d'”aconseguir un municipi accessible, pel qual les persones amb mobilitat reduïda puguen transitar sense cap problema ni barrera”.

CatalanSpanish