Orpesa crea una web de reserves per a limitar l’aforament dels actes en honor a la patrona

L'Ajuntament adapta els esdeveniments dedicats a la seua patrona a la nova normalitat i llança esta iniciativa per a garantir la seguretat dels assistents.

L’Ajuntament d’Orpesa ha creat una pàgina web en la qual veïns i visitants poden realitzar les seues reserves per a assistir als actes organitzats en honor a la Mare de Déu de la Paciència. D’esta manera, “limitem l’aforament dels esdeveniments previstos, com a concerts i espectacles familiars, per a garantir el distanciament social i poder evitar al màxim qualsevol risc de contagi”.

Així ho ha anunciat la regidora de Festes, Jennifer Casañ, qui ha recalcat que “pretenem que este nou sistema s’amplie en un futur a totes les àrees del consistori i que estiga disponible de cara a pròxims esdeveniments que se celebren en la nostra localitat, aconseguint així un major control”.

La nova pàgina web (http://eventos.oropesadelmar.es) ja està disponible per a la ciutadania i suposa una “aposta per part de l’Ajuntament per a adaptar-nos a la nova normalitat imposada per la crisi sanitària”, explica. L’ús és fàcil i intuïtiu: n’hi ha prou amb triar l’esdeveniment desitjat, les localitats i el nombre d’assistents per a confirmar la reserva.

En este sentit, des del consistori recomanen que els assistents a un determinat acte arriben amb suficient antelació perquè el mateix comence a l’hora prevista, ja que abans d’accedir a l’espectacle els usuaris passen per un estricte protocol de seguretat que consisteix en mesurament de la temperatura, presa de dades persones i desinfecció.

CatalanSpanish