Orpesa actualitza els seus recursos per a ajudar als qui vulguen conèixer el municipi

Orpesa millora la senyalització i la imatge dels seus recursos turístics, a més de la inclusió de codis QR.

Orpesa, a través de la Regidoria de Turisme, ha finalitzat els treballs per a millorar la interpretació turística de diferents recursos mitjançant el disseny de diferents elements, que amplien i milloren la comunicació existent. La nova senyalització s’ha basat en el foment de la vida saludable mitjançant una nova marca, que apareixerà en la majoria dels elements, i que es complementarà amb la inclusió de codis QR, que connectaran amb la informació de rutes cicloturísticas, senderisme, turisme actiu, entre altres.

D’aquesta manera, mitjançant aquest recurs s’ajudarà als usuaris a conéixer millor la destinació mitjançant la pràctica de l’esport. Els diferents suports formen part d’una línia creativa unificada, que el visitant pot identificar fàcilment com un punt d’interés, i també d’accés a la informació municipal a través de les noves tecnologies de la informació.

Així, les actuacions concretes, que s’han realitzat han consistit en la col·locació d’un panell informatiu en el mirador de la Muntanya Bovalar i d’un pal informatiu en l’accés a la Torre de la Corda, mentre que en la Torre del Rei s’ha procedit a la renovació de dos pals.
També s’ha renovat la imatge de diversos recursos turístics, com els monòlits de benvinguda, els monòlits d’informació ambiental de les platges de la localitat i els punts que marquen els pàrquings de bicicletes. Finalment, també s’ha procedit a la renovació dels deu punts dels recorreguts audioguiados en el municipi.

CatalanSpanish