Ortega Smith destaca que “els deu valents” diputats de Vox arriben a Les Corts per a “frenar el pancatalanisme”

El secretari general de Vox, Javier Ortega Smith, ha afirmat aquest dijous que els "deu valents" diputats de la seua formació en Les Corts van a prendre possessió del seu càrrec públic per a "defendre tants i tants valencians i, per tant espanyols, en eixa barrera contra el separatisme independentista i annexionista del pancatalanime, dels qui volen els anomenats Països catalans a la Comunitat Valenciana".

El secretari general de Vox, Javier Ortega Smith, ha afirmat aquest dijous que els “deu valents” diputats de la seua formació en Les Corts van a prendre possessió del seu càrrec públic per a “defendre tants i tants valencians i, per tant espanyols, en eixa barrera contra el separatisme independentista i annexionista del pancatalanime, dels qui volen els anomenats Països catalans a la Comunitat Valenciana”.

Ortega Smith, en declaracions als mitjans abans de començar la X Legislatura de les Corts amb la constitució de la Mesa, ha destacat que és “una verdadera satisfacció” veure “la primera avançada de representants”, perquè “vindran molts més”, d’eixa “Espanya silenciada” i de la Comunitat Valenciana que “van a vindre a donar veu a tants que porten massa anys callant davant la imposició del pancatalanisme”.

Rovira  

Així, ha assenyalat que els diputats de Vox “van a ser la barrera i el fre contra la imposició lingüística del català a València” i d’eixe “intent d’acabar amb la personalitat pròpia d’aquesta comunitat autònoma per a convertir-la en eixe somni idíl·lic que alguns tenen dels Països catalans” i que “igual que es farà molt prompte a Balears”.

Sobre aquest tema, ha afirmat que d’aquesta situació és “molt responsable” el PP que “els va obrir les portes” i “de tots aquells que van mirar cap a un altre costat”. Per tant, ha recalcat, “hui és una alegria donar suport a eixos deu valents que van a donar el missatge que fins ara ha callat”.

Així mateix, ha assenyalat que van a “denunciar l’altre gran mal que ha tingut la Comunitat Valenciana, amb independència de les sigles que ha governat, que és la lluita eficaç contra la corrupció que està enquistada institucionalment en els pressupostos i que viu d’eixos ‘xiringuitos’ del sectarisme polític i de la ineficàcia pública”.

PublicitatJuega Limpio Orihuela