Óscar Clavell es presenta a la reelecció com a president del Partit Popular de la Vall d’Uixó

El Partit Popular de la Vall d’Uixó renovarà divendres que ve la junta local i l’actual president, Óscar Clavell, optarà a liderar de nou la formació política. La junta serà a les 19.30 hores en la nova seu del PP local situada en el número 29 del carrer Benigafull.
Clavell ha agraït al seu equip el treball realitzat en aquests últims anys perquè “seguim sent la força més votada en totes les cites electorals municipals, autonòmiques i nacionals”. Per a Clavell, “en el projecte del Partit Popular totes les persones són importants, per açò volem seguir en contacte amb els vallers i les valleres, com ho hem estat sempre, escoltant les seues demandes però també les seues queixes”.
Per a açò, Óscar Clavell proposarà a la junta del pròxim divendres un equip dinàmic que conjumine gent jove però preparada i persones amb experiència en la política local, però també en el sector públic i privat.
“El nostre objectiu és recuperar l’alcaldia en 2019 i per a açò, anem a seguir deixant-nos la pell i seguirem fent propostes al ple per a millorar la qualitat de vida dels vallers, serem reivindicatius amb totes les administracions i continuarem sent el partit que dóna veu als ciutadans davant l’abandó al que els té sotmés el tripartit d’esquerres”, ha afegit.

CatalàEspañol