Més de 1000 fallers celebren el pa i porta de la Federació de Falles

La participació en les activitats infantils durant la vesprada a benefici de l'entitat Aspanion també va tenir un gran acolliment.

461
La plataforma demana que es reorganitzen les set marxes per a evitar confrontacions.

Més d’un miler de persones es van congregar en la costa de Borriana per a acomiadar el curs faller i celebrar la festa de Sant Joan de la mà de la Federació de Falles.

La festa començava sota el sol de la vesprada amb les activitats infantils que s’havien preparat de la mà d’algunes comissions que es van dedicar a preparar la foguera i l’associació Aspanion l’Associació de Pares de Xiquets amb Càncer i d’ací el lema d’aquesta edició: “Borriana pinta en rosa”, en referència a la construcció de la foguera benèfica que es va elaborar i va cremar durant la tard-nit d’ahir.

[youtube https://www.youtube.com/watch?v=QhSmDWh_T7Y]

Tots els esdeveniments van tenir un seguiment total i destacat per part de totes les comissions, encapçalades per les Reines Falleres 2018, Judit Pesudo i Ana Giménez, van estar acompanyades per les seues respectives corts d’honor, així com per l’edil de festes, Luisa Monferrer, i la resta d’integrants de Junta Local Fallera.

Després del sopar, el posterior bingo i la cremà de la foguera, la discmòbil va ser la que va donar ambient a la festa fins a la matinada.