Pablo Ruz busca una alternativa amb ICOMOS per construir el nou Mercat Central sense afectar el Misteri

El candidat a l'alcaldia d'Elx s'ha reunit amb el secretari General del seu partit a Madrid per tractar el tema del transvasament Tajo-Segura

El candidat a l’alcaldia il·licitana pel Partit Popular, Pablo Ruz Villanueva, li ha lliurat una carta a la presidenta d’ICOMOS, Alicia Castillo Mena, a la seu nacional de Madrid per buscar una sortida a la construcció del pàrquing del Mercat Central. Per Ruz, el procediment que està duent a terme el govern il·licità de no donar una solució als placers i a l’empresa adjudicatària és desencertat, tenint en compte, la predisposició d’ICOMOS a buscar alternatives als accessos als aparcaments. “El centre Històric d’Elx necessita un impuls definitiu que revertisca la situació en la qual es troba en l’actualitat: comerços que tanquen cada setmana, falta de continguts de tota classe, etc. Aquesta situació està generant una veritable alarma en tota la societat il·licitana i li mou a demandar als seus representants polítics solucions, mesures i accions eficaces per solucionar un problema real en un centre històric que llangueix. Nosaltres volem buscar el màxim consens entre institucions i societat civil per trobar solucions”, ha dit Ruz. Per al grup municipal popular, la postura del govern format principalment per PSOE i Compromís és equivocada en enfrontar-se amb la majoria de partits polítics, societat civil i placers que reclamen un nou Mercat Central amb pàrquing.

ICOMOS Actualitat Valenciana
PP

Transvasament Tajo-Segura

Pablo Ruz s’ha reunit a Madrid a la seu del seu partit, amb el secretari General, Teodoro García Egea, per parlar sobre el transvasament del Tajo-Segura. Ruz ha destacat d’aquesta reunió la seua reivindicació de garantir aigua als regants i agricultors. “El Camp D´Elx no mereix un govern que mira cap a un altre costat i no alça la veu alta i clara en la seua defensa. Governe qui governe, tenim clar que el nostre principal objectiu és defensar els interessos dels il·licitans, els seus barris i les seues pedanies”, ha assenyalat Ruz. El secretari General en ser murcià entén la problemàtica existent, ja que en la seua comunitat, pateixen el mateix problema i per aquest motiu ha rebut a Ruz en el seu despatx.

: Valencià