29.8 C
Valencia

Sanitat canvia el protocol per als pacients crònics que han de renovar medicaments

La Conselleria ha anunciat al seu twitter un nou protocol vigent a partir de hui.

- Publicitat -AVL

La Conselleria de Sanitat, a través de la Direcció General de Farmàcia, ha donat una instrucció a les gerències dels departaments per a facilitar l’adquisició de medicaments per a aquelles persones que pateixen una malaltia crònica, o una malaltia sostinguda en el temps o greu.

Així ho ha anunciat la consellera de Sanitat, Ana Barceló, una mesura que es posarà en marxa d’este dilluns. Així, es prorrogaran automàticament durant dos mesos aquells tractaments que caducaven esta mateixa setmana i que necessiten ser renovats i es podran renovar els tractaments per a pacients crònics mitjançant una trucada telefònica al centre de salut, sense necessitat que acudisquen físicament al seu facultatiu de referència.

A més, es dispensaran, en la mesura que siga possible, els tractaments complets d’ús hospitalari, o tractaments per a una periodicitat major que els tres mesos establits i, per a aquells pacients que requereixen un fàrmac hospitalari, s’oferirà la possibilitat d’acostar el fàrmac bé al seu centre de salut, bé al seu domicili o que siga dispensat en qualsevol de les consultes periòdiques que té programades.

: Valencià

- Advertisement -
- Publicitat -GVA_CEICE

Segueix-nos

12,629FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -Vila-real
- Publicitat -DipCas
- Publicitat -onda
- Publicitat -Brobit

Notícies relacionades

Busquen casa per a 96 gats despres de desnonar al seu amo a Gandia

Protectores d'animals i l'Ajuntament de Gandia busquen una llar per a 96 gats que han hagut de ser acollits després del desnonament del seu amo, que convivia amb tots ells en un pis.

Dos motoristes morts en un accident de trànsit a Benicàssim

La Unitat d'Atestats i Investigació d'Accidents de la Policia Local de Castelló investiga les circumstàncies del sinistre.

Detectat un brot de coronavirus en Cullera per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 86 persones contagiades i 1 ha mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en una empresa d’Oliva

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 128 persones contagiades i 3 han mort a consequència de la covid-19.

Detectat un brot de coronavirus en Daimús per contacte social

Des de l’inici de la pandèmia la localitat ha tingut 27 persones contagiades i 5 han mort a consequència de la covid-19.
- Advertisement -

: Valencià