Empleats d’una fàbrica de Paiporta reparteixen 1,4 milions amb dècims d’Almansa

Des de fa anys un treballador de l'empresa compra números d'aquest sorteig a Almansa i enguany va preguntar als seus companys quants desens de loteria volien

Un moment del sorteig de la loteria de Nadal. EFE

Els empleats d’una fàbrica de molls i ressorts de Paiporta (València) han resultat premiats amb uns 1,4 milions del 21.015, segon premi del Sorteig de Nadal venut en l’administració número 2 d’Almansa (Albacete).

Des de fa anys un treballador de l’empresa compra números d’aquest sorteig a Almansa i enguany va preguntar als seus companys quants desens de loteria volien, segons ha explicat la gerent de Molls Castellà, María José Manzaneda.

Dels 19 treballadors, només tres o quatre no van encarregar loteria, entre ells el fill de Manzaneda, encara que la seua mare ha assegurat que compartirà el premi amb ell. Alguns posseeixen un dècim i ha resultat premiats amb 125.000 euros i uns altres el van comprar compartit amb uns altres.

Amb el premi d’11 dècims, aquesta vesprada s’han citat per a celebrar-lo amb xampany, segons la gerent, que ha mostrat la seua alegria per aquest premi, ja que “mai” li havia tocat ni un premi de Nadal ni de cap sorteig.

Un dels treballadors, una xica que l’any pròxim es casa, ja ha avançat que celebrarà les seues noces “amb magnificència”.

El premi s’ha venut en administracions d’Almansa (Albacete), Albacete, Pedreguer (Alacant) i Castellbisbal (Barcelona).

Publicitat