Detingut un home per cometre un robatori amb intimidació esgrimint una pistola simulada en un comerç de Paiporta

Esta persona va entrar en un establiment comercial i exhibint una pistola va exigir la recaptació de la caixa registradora

pistola
Actualitat Valenciana

La Guàrdia Civil va procedir a la detenció d’un home de 41 anys i nacionalitat espanyola per cometre un robatori amb violència i intimidació en grau de temptativa portant una pistola simulada en un establiment de Paiporta.

La Guàrdia Civil de Paiporta va tenir coneixement als pocs instants de cometre’s este fet i amb les dades facilitades per la mata es va iniciar un dispositiu de cerca per la zona,
fruit de les gestions realitzades els responsables d’aquest operatiu es va aconseguir localitzar al cap de pocs minuts a un home que complia amb les característiques de l’autor dels fets.

PublicitatAVL

Al moment de la identificació d’aquest home es va trobar entre les seues pertinences una pistola simulada.
Per tot això es va procedir a la detenció d’esta persona per la seua suposada participació en un robatori amb violència i intimidació en grau de temptativa.

El detingut va entrar al local i va exigir la recaptació a la persona responsable exhibint una pistola de color negre. Davant els crits demanant auxili de la víctima, esta persona va emprendre la fugida del local sense poder sostreure gens.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Guàrdia de Torrent.

Esta publicació està disponible en : Valencià