Suspenen el judici del Palau de Les Arts a petició de la defensa de Schmidt

El judici per la suposada malversació de fons públics en el Palau de Les Arts de València ha quedat suspés aquest dimarts a petició de l'advocat de la exintendent del centre cultural valencià Helga Schmidt.

El judici per la suposada malversació de fons públics en el Palau de Les Arts de València ha quedat suspés aquest dimarts a petició de l’advocat de la exintendent del centre cultural valencià Helga Schmidt.

A l’inici de la sessió, que ha arrancat aquest dimarts en la secció segona de l’Audiència de València, l’advocat defensor, Carlos Sáiz, ha demanat un ajornament mínim entre quatre i sis setmanes, després d’explicar que Schmidt va patir “un episodi cerebral” el dia 6 de gener en la seua residència de Milà que li ha deixat paralitzat el costat esquerre del cos, i que li ha impedit acudir al judici.

El fiscal Vicente Torres no s’ha oposat a aquesta petició d’ajornament, per la qual cosa el tribunal ha acordat la suspensió del judici, i ha demanat als lletrats de les defenses que es quedaren a la sala per a concretar un nou calendari que àdhuc no s’ha fet públic.

En aquesta causa estan processats, a més de Schmidt, el exdirector financer Ernesto Moreno; l’empresari Joaquín Maldonado; l’advocat José Antonio Noguera, i el excónsul de França a València i administrador d’una societat que suposadament mitjançava en les contractacions Pablo Broseta.

Publicitat