6.1 C
Valencia

Peníscola exigeix a la Generalitat Valenciana que mantinga el Palau de Congressos “en condicions”

Raquel París: "La Generalitat té el Palau de Congressos de Peníscola abandonat, s’hi han carregat tota la programació cultural i ni tan sols garanteixen les condicions de salubritat necessàries perquè l’Ajuntament puga usar-lo els dies que que paguem per a la seua ocupació".

- Publicitat -AVL
- Publicitat -

La regidora de Cultura de l’Ajuntament de Peníscola ha criticat “el lamentable estat en què la Generalitat té el Palau de Congressos”.

L’administració autonòmica, propietària de l’immoble i gestora de la seua programació cultural “té el Palau abandonat, s’hi han carregat tota la programació cultural i ni tan sols garanteixen les condicions de salubritat necessàries perquè l’Ajuntament puga usar-lo els dies que paguem per a la seua ocupació”, fent al·lusió a la climatització de l’edifici.

“Des de l’estiu passat estem reclamant, en múltiples ocasions, a la Generalitat que arregle l’aire condicionat, no es pot estar en el Palau, per fred a l’hivern, i per calor, a l’estiu, i ni tan sols ens han contestat” ha explicat París. “Les cadires estan plenes de florit per causa de la humitat, en l’últim concert de la Coral, trobar així les instal·lacions va ser vergonyós” ha assegurat. “Ni tan sols funciona correctament el sistema de microfonia, només 1 dels 8 micròfons funcionaven correctament, sense que la Generalitat arregle res, és vergonyós” ha constatat la regidora.

Respecte a la programació cultural, la regidora ha criticat que la Generalitat “haja eliminat pràcticament tota la programació, fins i tot Les Bandes al Palau; que s’haja reduït a la mínima expressió un Festival de Jazz que era referent nacional, i que haja minvat fins centrar-se en un únic cap de setmana”.

- Publicitat -

Respecte d’aquests “retalls” la regidora ha “reclamat a la Generalitat major inversió en programació cultural” a més de traslladar-los l’exigència que “mantinguen en condicions l’edifici pel qual l’Ajuntament paga per ocupar en diverses jornades, pràcticament les úniques que en aquests moments aporten programació al Palau”. 

: Valencià

- Publicitat -
- Advertisement -
- Publicitat -Apunt

Segueix-nos

13,613FansLike
978FollowersFollow
2,458FollowersFollow

També és notícia

- Publicitat -CJCV
- Publicitat -Plataforma
- Publicitat -Apunt

Notícies relacionades

- Advertisement -

: Valencià