L’Alcalde de Sagunt visita les instal•lacions de l’empresa Paléc Ecològic

Huit dels seus empleats són treballadors del municipi.

L’alcalde de Sagunt, Quico Fernández, ha visitat este dijous les instal•lacions de l’empresa Pálec Ecològic, situada en el polígon Camí de la Mar del Port de Sagunt. Esta mercantil es troba en una parcel•la del voltant de 14.000 metres quadrats de superfície, on es va construir una nau logística d’uns 9 mil metres quadrats.

“Hui, Paléc, és una realitat. L’empresa es dedica a la fabricació d’envasos de plàstic per al sector agroalimentari i té huit persones emprades, que són de la nostra ciutat, formades per a tot este procés de producció”, ha explicat Fernández, que ha afegit que “s’està plantejant una ampliació per a arribar a una producció important de milers d’envasos cada dia. Crec que és una de les primeres empreses que en estos últims anys ha apostat pel polígon de Camí de la Mar”.

Així mateix, l’alcalde ha destacat que per part de l’empresa els han agraït per la ràpida resposta i actuació dels serveis d’Urbanisme i Activitats. “Estan encantats i nosaltres també; ens alegra que cada vegada siguen més les empreses que vénen a la nostra ciutat”.

Pálec Ecològic produïx un total de 6 mil caixes diàries, però pretenen augmentar eixa quantitat a 10 mil caixes en el futur, gràcies a l’increment de la maquinària. Així mateix, consta de dos plantes una situada a Cartagena, que és la seu, i l’altra al Port de Sagunt.

L’empresa es dedica a la fabricació de diferents tipus de caixes orientades a l’emmagatzematge de diversos productes relacionats amb verdures, fruites i hortalisses.

Publicitat